Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9999999999999i

to byly najdrozsze wakacje w mym zyciu!!!:(:(

Polecane posty

Gość 9999999999999i

do dzis przechodza mnie ciarki na samo wspomnienie.Wyjechalam na obiazdowke do etiopi tropem goryli..Z last minut cieszylam sie bo udalo sie za 7tys!!dwa tygodnie...tylko ze w ostatnich dniach stwierdzono u mnie obiawy malarii slablam..tracilam przytomnosc..odwieziono mnie do publicznego szpitala gdze nikt sie mna niezajmowal.Rezydent przeniosl mnie wiec do prywatneo gdzie spedzilam tdzien!!!walczylam tam z zyciem.Zaplacilam z pobyt w tym szpitalu 9tys zlotyvh:O:O:

Gość moja kolezanaka miala
podobnie po powrocie z kenii tylko objawy wystapily u niej juz w pracy..zawolalismy natychmiast pogotowie. wspolczuje bo bylas sama w obcym kraju chora:O

jak mozna leciec na urlop bez ubezpieczenia ? ja mam za 36 Euro na rok , obojetnie gdzie nie lece zawsze mam wszystko zaplacone ale na przyszlosc bedziesz wiedziala mimo wszystko zal mi cie ze mialas takiego pecha :)

Gość Halens model
na drugi raz jedź do Zwardonia głupia pindo ;)

Gość moja kolezanaka miala
ja mam ubezpieczenie w koncie w pekao aktywne plus ramach Ubezpieczenia Assistance zapewnimy Ci: * Assistance Domowy - bezpłatną pomoc wyspecjalizowanego fachowca (m.in. hydraulika, ślusarza, elektryka) w przypadku awarii w Twoim mieszkaniu. Naprawę sprzętu RTV, AGD (pralek, zmywarek, lodówek) oraz pomoc informatyka w razie awarii komputera. * Assistance Medyczny w Kraju - bezpłatną pomoc medyczną w kraju po nieszczęśliwym wypadku, np. wizytę lekarza lub pielęgniarki, transport do/ze szpitala lub przychodni. * Assistance za Granicą - bezpłatną pomoc w podróży zagranicznej na terenie wszystkich państw świata, w razie wypadku lub nagłego zachorowania, m.in. pokrycie kosztów leczenia, rekonwalescencji, transportu medycznego do Polski, pomocy prawnej. * Assistance Samochodowy - bezpłatną pomoc w podróży samochodem w Polsce i w krajach Unii Europejskiej w razie wypadku lub awarii, m.in. usunięcie usterki, holowanie do warsztatu, nocleg w hotelu a także informacja telefoniczna o natężeniu ruchu i stanie dróg w Polsce. * Ponadto do Twojej dyspozycji oddajemy usługę Assistance Informacyjny, w ramach którego możesz korzystać z ciekawych Infolinii dotyczących różnych dziedzin życia, m.in: Infolinii Medycznej, Twoje Dziecko, Twój Dom i Ogród, Podróżnej. A za konto pllace tylko 11 zl wiec sie oplaca..szkoda ze autorka takiego nie miala

Gość ale ludzie są głupi...
na malarię nie ma szczepionki!! miejcie choć mimimum wiedzy zanim coś napiszecie! a co do autorki, to trzeba było sobie kupić lokalne leki na malarię, są duzo tańsze i zdrowsze niż europejski Malarone. albo zacząć brać w Polsce i byłoby po problemie. strach przed malarią jest rozdmuchiwamy przez zachodnie koncerny farmaceutyczne. mieszkam w Afryce od pół roku, znajomi od 3 lat i nigdy żadne z Nas nie zachorowało. z tego co obserwuję, choroba ta, wykryta i leczona przechodzi jak grypa, a jeżeli stać Cię na lekarstwa, nie jest niebezpieczna. dopiero nieleczona doprowadza do smierci.