Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Farcik95

dziewczyna mojego zycia

Polecane posty

Gość Farcik95

Witam Prosze was o pomoc , poznalem dziewczyne mojego zycia jest ona cudowna gdy na nia patrze to normlanie wszystki mi sie trzesie po prostu to czuje . 3 miesiace temu pierwszy raz gadalismy i sie poznalismy , potem chwile nie odzywalismy sie do siebie nie wiem czemu ja znalazlem sobie inna ona mnie zdradzila i ja zucilem . Teraz nie dawno jakis tydzien temu spotkalem sie z Karolina (ta co wczesniej gadalem z poczatku opowiesci) i gadalismy i wgl bardzo sie sobie spodobalismy ona cos czuje do mnie podobam sie jej a ja wrecz zakochalem sie w niej ona teraz jest w Angli pojechala na 2 tyg na feriach do wujka bardzo za nia tesknia codziennie piszemy razem i wgl . Ale on troche mysli ze ja sobie poszedlem od bylej do niej i wgl . Co mam zrobic zeby uwierzyla mi , zeby wiedziala ze naprawde ja kocham a nie ze chce ja wykozystac . Prosze was o pomoc . Naprawde mi na niej zalezy !! :( Z gory dziekuje i przepraszam za Bledy ortograficzne

Gość Kamen_____
zrob cos wystrzalowego - romantycznego - zabierz ja na weekend do spa w gorach - zdobadz od jej rodzicow adres wujka i przeslij kwiaty badz cholernie romantyczny - laski to lubia :D

Gość Kamen_____
Żartowałem

Gość edytkowanie na 100%
1) kup słownik ortograficzny:) 2)daj sobie spokój:) ZENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co ty możesz wiedzieć o moim doświadczeniu :P Do autora: rób co chcesz, młody jesteś więc szalej i poznawaj innych ludzi.