Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie o tym

CO MYSLICIE O TYM WOZKU??? JEST BARDZO TANI I TO WZBUDZA MOJA

Polecane posty

Gość allllle
no własnie dno..dziewczyna zadała pytanie ,a tu teraz sie beda kłócic o to kogo na jaki stać.Jak jednego stac na 2 tyś to nie znaczy ze każdego stać.Mi osobiscie byłoby szkoda dać tyle na wózek, te 380 jest ok,za reszte kasy wolałabym cos kupic dziecku.

Gość krolefna
a my mamy w dupie to co ty idiotko masz nam do powiedzenia i czym jezdzi twoj dzieciak kretynko posrana

króleffna---> Naprawdę czujesz, że jesteś lepsza, bo twoje dziecko jeździ wózkiem Quinny Buzz? Myślenie na poziomie nastolatka, który cieszy się, że chodzi w bluzeczce z napisem "Nike". Uważasz, że nasze dzieci będą miały krzywe kręgosłupy, będą inwalidami, bo wozimy je w wózkach za kilka stów, a nie za 3 tys? Znam wiele mam, które stać na Quinny i inne marki, a wózki mają albo po kimś, albo kupione w hurtowni za 600 zł. Chodzi o to, żeby dziecku było wygodnie i, żeby miało ciepło. Inne rzeczy się nie liczą. Jak wpadniesz pod pociąg, to nawet ten twój Quinny dzieciakowi życia nie uratuje. Twoje dziecko nie będzie szczęśliwsze i bardziej kochane tylko dlatego, że na stelażu napisano "Quinny". Poza tym swego czasu dużo czytałam o wózkach i wiele mam się żaliło, że dziecko śpi z nogami w górze, bo konstrukcja siedziska spacerowego nie pozwala na rozłożenie na tzw. płasko. Dlatego na Quinny się nie zdecydowałam

Gość allllle
jadem kipiąca --brawo

Gość krolefna
wlasnie przeczytalam wszystkie twoje wypowiedzi i juz wiem czym jezdzi twoj dzieciak . Nie wiem co jest lepszego w tym wozku, ktory masz od tego ktory podoba sie autorce chyba . Cena tylko wysoka i nic wiecej , a spacerowka taka malutka ze ciekawe na ile ci wystarczy > jednym slowem szajssss

Gość mnie też śmieszą takie panienk
i :D szmatki markowe, wózek najdroższy.... a później zapieprzają autobusem na jakieś zadupie albo gniotą się kątem u teściów.... albo pożyczają na ratę kredytu :O

Gość krolefna
a i jeszcze jedno masz jezyk jak jakas gowniara, mysle ze masz te 2 dzieci i nie wiecej niz 19 lat

Gość allllle
Wogóle nawet trudno pojąć,skąd w ludziach tyle nienawiści,jadu,zaraz żeby kogos zgnoić:( nawet za to że dzieciaka będzie wozić w tanim wózku

dziwie się jak można nazywać biedakiem kogoś kto nie chce kupić wózka za 2000 zł! Myśle że lepiej zainwestować w bardzo bezpieczny fotelik samochodowy np. Autorko, wózek wygląda solidnie, nie sądzw by coś od niego odpadło:) masz gwarancje więc spokojnie. Polski producent, mało znany więc przyciąga klienta ceną, nic dziwnego!! Swoją drogą z tego co wiem ćwierć wieku temu ludzie kupowali wózki takie jakie były dostępne w sklepach! i krzywda się nikomu nie działa!!! nie wiem skąd ta teoria z odpadającymi kołami hahahha

Gość bo nie każdy to potrafi
napisz maila do tych osób co kupiły adresy znajdziesz w komentarzach sprzedającego i zapytaj jak ten wózek na żywo i już :)

ojejeje...zlot biedoty ktora sobie jakos wytłumaczyc swoje zyciowe porazki na tle zawodowym, finansowym itp jedyne co potafilyscie sobie zrobic to dziecko ale potem juz klops jak tu sie ogarnac za 300 zlotych ochłapów z mopsu:D:D:D te wozki za 300-400 zlotych sa robione wlasnie pod was :D w koncu nikt kto ma kase takiego tandetnego gona nie kupi:O wspolczuje...jezdzijcie dalej swoimi wozkami ze zlomowiska:D byeeee :D

Gość gbfcb
ciekawe na jakiej podstawie sądzisz ze to tandeta. Jedna wielka TANDETA to jesteś własnie ty i twoj poziom po zawodówce. nic tylko dzieciaki porobić i nazwac sie królefną. jestes jedna wielka masakra. szkoda komentować, ŻEGNAM, bye bye.

Gość ożeszszsz
Ja co prawda jeszcze mamą nie jestem, ale lada dzień będzie nią moja siostra i tak z ciekawości tu zajrzałam...a potem z ciekawości sprawdziłam to "cudo" Quinny Buzz....nooo, może i jest super, ale mnie wizualnie nie podoba się ani trochę. Nawet jakby 200 zeta kosztował - te maluśkie kółeczka w wózkach nigdy mi się nei podobały, wygląda to to jak jakiś pojazd kosmiczny :D

ludzie, tak wieśniara kroleffna nabija się z was i prowokuje do dyskusji, a wy się dajecie wciągać nie karmcie trolla! jeżeli ma ochotę niech kupi nawet za 20tys wózek. tak samo można sobie kupić waciki do twarzy za 2 zł i sprawdzą się doskonale, tak i za 10zł. ale kto na idiotę wyjdzie? ten,kto przepłaca na coś, co sprawdzi się tak samo, jak tańsze, ale musi wydać więcej kasy, bo by mu korona z głowy spadła a jeśli nabijasz się z ludzi, których nie stać na wózek na 2 tys to świadczy tylko o twoim jakże niskim, wręcz beznadziejnym poziomie, a nie o mamach które kupią za 300 czy 400 swoją drogą kroleffna to pewnie ta, co siedzi n bezrobotnym i cycka z męża, który zapierdala od świtu do nocy aby zapewnić byt rodzinie tu się naprawdę nie ma czym chwalić:D

Tez mam quinny z tym ze speedi i to najlepsze wozki pod sloncem:) Jakos widac nie mozecie pojac ze wozku najmniej liczy sie wyglad:) A jesli chodzi o ten co go autorka wkleiła to sorry ale wozek dla lali mojego dziecka wyglada lepiej:D No ale w sumie w zyciu tez jedni jezdza trabantem jak wy a inni mercedesem:)

Gość tak was czytam i uwierzyc nie
moge, bo zawsze ten sam problem. Jak ktos kupuje cos tanszego to musi dowartosciowac sie tekstem "niczym sie nie rozni od tego za 2000zl". To wkurza osoby, ktore posiadaja lepsze wozki, ale oczywiscie to nie powod by sie wyzywac. Ja mam naprawde dobry i drogi wozek i akurat ten ktory pokazuje autorka to nawet nie stal obok mojego i w porownaniu z nim jest tandeta sama w sobie i tez mnie wkurza jak ktos twierdzi, ze niczym sie nie rozni, bo sie rozni niestety. Uwazam, ze kazdy niech kupuje wozek jaki chce i na jaki go stac. A przepraszam, zadam jeszcze pytanie: jak bardzo jestem glupia i pusta skoro wydalam na wozek kilka tysiecy? Czyzby madre byly tylko mamy kupujace wozki za kilka zl?

Gość lolk@
ja mam ten wózeczek i jest w porządku moje dziecko jeździło w nim do 10m-ca i nic sie nie rozpadło a mieszkam na wsi- gdzie drogi nie są tak pielne jak w mieście poza tym często chodzilismy do lasu na spacer-po piachu i nic sie nie stało polecam

Gość allllle
Każdy kupuje na jaki go stać tylko tutaj jest problem bo...króleffna ubliża matkom które kupują te tańsze wózki rozumiesz?

Gość allllle
no a czym sie różni ,,tym że na droższym "wozie" jest metka znanej firmy??? Tańsze wózki tak samo zdadza egzamin jak te droższe,a kupując drozsze nabijamy komuś kieszenie i to tylko po to by przeparadować się firmowym wózkiem.Mnie chodz stać na taki wózek ,nigdy bym go nie kupiła i już!!!!!

Nie nie,to raczej wy tu pojechalyscie po tej krolewnie:O A ona w odpowiedzi odpisalała wam tak jak wy pisalyscie o jej drogim wozku:O Nie stac was? Ok ale to nie powod zeby pisac ze ktos kto kupił drogi wozek jest np kretynka:O

jak juz pisalam nie popieram wyzwisk, bo kazdy kupuje wozek na jaki go stac i w porzadku. Nie zmienia to jednak faktu, ze ten wozek jest gorszy od niektorych kosztujacych kilka tysiecy. Takze pisanie ze niczym sie nie rozni procz ceny jest porzadnym naciagnieciem

Gość lolk@
ubliza tu bo w ineernecie jest anonimowa , a przecierz nie podejdzie na ulicy do innej mamy z wózkiem i nie powie jej-ale masz gówniany wózek

Gość hahahahhahahahhahahah
lolk@ - - analfabetka to lepszy nick dla ciebie:D

to tak jak z tym, ze jak matka wydaje wiecej na dziecko to tez jest glupia, jak kupuje nowe ubranka to idiotka, bo po co? Jak drogi wozek to tez kretynka. Takze co do wyzwisk to akurat tu na tym forum (pomijajac ten temat) to czesciej atakuja te co wydaja na wszystko mniej nazywajac idiotkami matki, ktore chca i moga wydac wiecej i kupowac nowe drozsze rzeczy

Gość lolk@
a to dlaczego?

no tak,bo na kafe to najlepiej kupowac w ciucholandzie, jezdzic wozkowym szmelcem, dawac dziecku jedzeniowe gowno...a kazdy kto robi inaczej jest kretynką i juz:O ps. te pseudo mamuski z pogranicza patologii wytłumacza na swoja modłe kazde niepowodzenie:O

Gość lolk@
moje dziecko ma rzeczy nowe i z drugiej reki i nie mam z tym problemu

Gość allllle
wiecie co,bo moze ja jestem z natury oszczędna i wole kupić cos tańszego ale to nie znaczy gorszego,,a kazde dodatkowe grosze które mi zostaja z miesiaca odkładam sobie,,wiec zyje oszczędnie,dlatego mi szkoda kasy na takie wózki

Gość jajaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hej,wózek jest naprawde fajny i gdymym mogła wybierac po raz drugi, mysle ze poważni zastanowiłabym sie własnie nad takim.Moj syn ma juz 16 miesięcy,sama kupiłam mu wózek 3 w 1 za 1200 zł,bo na tyle było mnie stac (a własciwie kupowali dziadkowie,ale tez nie chciałam ich naciagnąć).Mój wózek to pomyłka;)Gndoli uzywasz 5-6 miesiecy nie musi byc zatem super jakości,liczy sie funkcjonalnośc i to gdzie bedziesz tym wózkiem jeżdziła.Wózki z dużymi kołami, bujane, tak jak ten "twój"naprawde sie sprawdzają.Dobra rada, kup w sklepie, za podobna cene dostaniesz taki sam wózek, gwarantuje.Tez kupiłam na allegro i szlag mnie trafiał jak cos sie psuło a mogłam go reklamowac jedynie przez wysyłke do producenta (oczywiście tego nie robiłam), wciaz cos odpadało i dosyłali jakies częsci zeby samemu zamontowac echhh.jesli chcesz dokupic póżniej spacerówke,ten wózek moim zdaniem bedzie ok.Jesli chcesz mniec 2 w 1,zainwestuj w jakis lepszy model, w podobnym typie,doradza ci w sklepie.Wazne zeby wózek nie był cięzki (nawet jesli mieszkasz w domku czy na parterze),dobrze i lekko sie prowadził i miał sporą gondole.Jelsi nie jestes pewna jakosci wrzuc haśło na google i poszukaj opini.Wydaje mi się ze koleżanka miała identyczny i naprawde była zadowolona,szczególnie ze rodzła w marcu i całe lato dziecko przebywało w przstronnj gondoli.Druga kumpela ma podobny model, tyle ze napewno droższy (około 1300-1400 zł) i tez sie sprawdza, spacerówka słuzy do dzis, maly niedługo bedzi emiał 2 lata,naprawde spawdza sie w zimie,tam gdzi eja nie moglam dojechac małymi kółkami)z przodu mniejsze), ona dawala radę.Warto dokupic zwykła parasolke jak dziecko bedzie wieksze.Plus tych wozków-siedzisko ze spacerówki mozna zamontowac tłem do kierunku jazdy-cąły czas widzimy dziecko, szczególnei wazne late kiedy jest pełno róznego rodzaju robactwa oraz kiedy dziecko jest jeszcze małe i zaczyna dopiero korzystac ze spacerówki.Jak znajde link do przesle ci fotkę podobnego wózka i sprawdzonego.