Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie o tym

CO MYSLICIE O TYM WOZKU??? JEST BARDZO TANI I TO WZBUDZA MOJA

Polecane posty

Gość tak was czytam i uwierzyc nie
ok tobie szkoda kasy, bo wolisz odlozyc, a ja moge wydac i 4 tysiace na wozek i tez odlozyc. Kwestia tego ile kto zarabia i na co ma ochote wydawac. To, ze ty wydajesz mniej nie oznacza, ze jestes gorsza, a to ze ja wydaje wiecej nie ozacza ze jestem idiotka.

allle , zupełnie się z tobą zgadzam głupotą jest kupować koszmarnie drogi i niekoniecznie wygodny wózek tylko po to by móc się znajomym pochwalić , że ma się wózek za który można już kupić auto

ale dlaczego myslisz, ze ktos kupuje wozek by sie chwalic?:O Myslisz, ze kazda ktora kupuje droszy wozek ma takie podejscie? To w takim razie ja nie wiem kto tu kogo obraza. I auto za 4 tysiace? No, prosze cie pokaz mi taki samochod;D

spoczko,moze ty robisz wszystko zeby sie potem chwalic...ja mam w dupie chwalenie ale kupuje dziecku takie rzeczy ktore wiem ze sa solidne,z dobrych firm a nie rozklekotane czołgi co niby maja byc wozkiem:O

Gość allllle
ale ja tu słowem nikomu nie ublizyłam i nikogo nie nazwalam idiotką

nie, no nie ma auta za tysiace:D Przeciez to niemozliwe

za 4 tysiace- poprawka

alllle ty nie, ale juz jedna tutaj obrazila i to nawet na tej stronie tematu

Gość jajaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://dariusz.pl/index.php?cPath=2_4_13 w tym sklepie sa wózki podobne do twojego, jedynie cena wyższa.Tak jak napisałam,jakosć jest naprawde ok i mge z czystym sercem polecic.Nie warto wydawac kup kasy na kawalek złomu bo nie bedziesz tego kolekcjonowac w piewnicy a sprzedac uzywany jest strasznie trudno.Za kase która zostanie faktycznie epije kupic cos innego,np.polecam fotelik bujany,(nam sie bardzo przydal juz od narodzin małego),cokolwiek!!sama zobaczysz (jesli to twoje pierwsze dziecko) ile bedzie wydatków.;)

Gość .../
akurat za 4 koła

a jednak jest samochod za 4 tysiaki:D zwracam honor, ale naprawde nie sadzilam ze mozna tak tanio kupic. Tylko, ze tu tez pojawia sie kwestia na jak dlugo ci takie autko posluzy i w jakim bedzie stanie

powiem tak , pieniędzy mi nie brakuje , auto mam wiele droższe niż 4 tysiące , choć i takie są, wierz mi ale generalnie chodzi o to że każdy kupuje to na co go stać i nie rozumiem czemu na tym forum zawsze znajdzie się ktoś, kto stwierdzi, że biedaki kupują tanie wózki , biedaki jeżdżą tanimi autami a w ogóle jak się was czyta to zastanawiam się czemu tak wszyscy w tym kraju narzekają na biedę skoro sami bogacze a aut za 4 tys nie ma ;)

Gość antypatologia
mam go, jest lekki ale kosz badziewny. duza gondola to plus.

spoczko, ale ja np. nie wyzywam nikogo od biedakow za to ty z gory zalozylas, ze kazda ktora kupuje drozszy wozek to robi to by sie pochwalic:O

Gość .../
no posłózy dłuzej niz wozek za 2 tysiaki,,bo taki wozek najdłuzej mozesz uzywac jakies 7 miechow

Gość .../
a pozniej co z tym wózkiem??? odsprzedasz za polowe???

Gość ja rodziłam
w pażdzierniku tamtego roku i mam ten wózek, bardzo dobrze się sprawdził w zimie, przestronna gondola, duże koła, a mieszkam na wsi i nie było tak dobrze odśnieżone jak w miastach.

Gość rbfgtd
królefnfna zmieniła se nicka na małgosia www - żenaaaaaaadaaaaaaaaaa:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Autorko,ja miałam taki wózek i powiem Ci szczerze że wychowałam w nim troje dzieci i jeszcze w tej chwili ktoś go używa. ja byłam bardzo zadowolona z niego.Nie mieszkam w mieści tylko na uboczu gdzie są lasy i nic się z nim nie działo. Pozdrawiam.

ale poczytaj wypowiedzi z początku rozmowy , ja nie mówię, że ty się chwalisz , ale np. kobieta która nie zniżyła by się do kupna wózka za 380 zł bo ma quinny buzz i on kosztował tyle a tyle czym innym niż chwalenie się , są takie posty ??

Gość głupie pzidy bez kasy
Polska zarasta prymitywnymi biednymi ludzmi jak chwastami:O Co widac najlepiej na waszym przykładzie:O

Gość głupie pzidy bez kasy
Polska zarasta prymitywnymi ludzmi jak chwastami:O co widac najlepiej na waszym przykładzie:O