Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kardashia

Proszę o radę w sprawie urodzin...

Polecane posty

Gość kardashia

Witam Jutro mam rodziny. Nie wiem co mam zrobić? Co byście zrobili na moim miejscu... Opcja pierwsza jest taka żeby zaraz skoczyć po zakupy (produkty na tort,alkohol itd) i napisać do znajomych żeby wpadli dziś wieczorem opić moje urodziny chociaż są jutro ale wiadomo niedziela to taki dzień gdzie na drugi każdy ma do pracy i po za tym mój tato wyjechał i jutro wraca a mieszkamy w bloku więc będzie trochę niezręcznie gdy on będzie w domu. Opcja druga nic nie robić upiec tort kupić wódkę i poczekać do jutra jak sprawy się potoczą.... Z jednej strony co do opcji nr 1 nie wiem czy tak wypada dziś zapraszać na dziś wieczór. Ale wcześniej nie mogłam się zdecydować czy powinnam robić jakąś imprezę urodzinową i z gatki przyjaciół wychodziło tak,że w weekend jadą na dyskotekę a teraz się okazuje,że nie jadą jednak... CO do opcji numer dwa może spędziłabym moje urodziny z chłopakiem który może sam coś wymyśli co do tego dnia? Ale z drugiej strony jak nic nie wymyśli i przyjdzie z życzeniami tylko to będzie lipa jak będziemy tylko siedzieć w domu tak jak w zwykły dzień. eee nie wiem co robić.... A co Wy byście zrobili???

Gość kardashia
???