Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokamikado

histerie niemowlaka przed zaśnięciem help

Polecane posty

Gość mokamikado

proszę o pomoc doświadczone mamy. mam 8 tyg córeczkę-aniołka, jest naprawdę spokojnym bezproblemowym dzieckiem. niestety od jakiegoś tyg strasznie płacze przed nocnym snem. jest to w zasadzie histeria. nic nie pomaga ani noszenie ani tulenie (jestem mamą butelkową), w końcu mała zasypia ze zmęczenia. wykluczam ból brzuszka. może miałyście podobną sytuację jeśli tak proszę o rady bo serce mi się kraje.. :(

Gość mama urwisa małego 2
kolka na 100 %, podaj Plantex lub bobotic i zobacz

Gość mokamikado
tak jak pisałam to na pewno nie jest żaden ból brzuszka, wiem to na pewno

Gość mamaEMILKI
a spróbuj polożyć sie z dzidziusiem w swoim łóżku może po prostu boi sie spać samo,choć jest jeszcze tego nieświadome a jednak coś w tym jest.

Gość a skąd masz tą pewnośc ze
to nie kolka?Mi to wyglada wlasnie na kolke

Gość izia87
to może być kolka ona pojawia sie codziennie o tej samej porze,bo jak boli brzuszek to dziecko tak nie płacze cały czas

Gość mamamama26
mój ma podobnie - po kąpaniu szaleje - i jak dam butelke to wrzask nieziemski.. i też noszenie nie pomaga - uspokaja się dopiero w bujaku - wogóle lubi jeść w leżaczku bujaczku a nie na rękach więc niedaje mu butli odrazu - daje do bujaka - puszczam melodyjke z karuzeli - jakąś lampkę np. z projektorem i tak go bujam troche i jak już się robi taki padająco śpiący daje butle - zjada - odbijam go i kłade spać - potem się jeszcze kręci w łóżeczku czasem tak szalejąco - to podaje smoczka i się uspokaja... dziecko wieczorem odreagowywuje emocje z całego dnia ... musisz poprostu znaleźć sposób na swoje malenstwo