Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perwersyjaa

Która się przyna: lubię ostre bzykanie w tyłek i się tego nie wstydzi

Polecane posty

Gość Perwersyjaa

:)

Gość aha i achhh
od tyłu, to owszem ale ostro w tyłek to chyba tylko chlopy lubią :O

Gość smutna-serenada
Ja tam wszystko lubie. Perwersja, odkad mam kochanka to wiem, co to seks. Pierwszy raz jaksie bzykalismy (po pierwsze kilka razy byl tylko oral) to mnie w pupke bzyknal (mój dziewiczy raz to byl w te dziurke) i bylo fajnie i przyjemnie i nic a nic nie bolalo. Ale nie powiedzialabym, ze bylo to ostre bzykanie, on chyba staral sie byz delikatny. Ale wszystko jeszcze przed nami. Natomiast przyznam sie, ze zakochalam sie w paluszku i jezyczku w pupci podczas minetki! Odlot!

Gość smutna-serenada
Hmmm, po pierwsze robienie kupki jest calkiem przyjemno moim zdaniem. Nigdy nie wkomponowalaybm tego w zabawy lozkowe, bo to z deka obrzydliwe, ale jak sobie sama siedze na kibelku to to nawej fajne uczucie jest jak wszystko wychodzi, no nie? Po drugie do seksu analnego trzeba byc bardzo rozluznionym. Tak jakbym zapominasz o tych zwieraczach i zupelnie rozluzniasz i relaksujesz pupe i pozwalasz facetowi, zeby przejal kontrole. Jest calkiem fajnie.

Gość anusia1990
Uwielbiam :) a najbardziej w pozycji na pieska wtedy moge sie tez sama piescic jak mąż pieprzy mnie w tyłek :)

Gość Znacznie lepsza
Nie dziękuje

Gość gość
Nie podoba mi się to. Podchodziłam z partnerem parę razy i powiem Wam nawet z bardzo dobrym smarowidłem:P mówię stanowczo nie! Boli jak by mnie ktoś rozcinał mimo, że byłam podniecona, nawilżona tam i było raczej delikatnie to już tego nie powtórzę. Do tego stała się katastrofa i zaczęłam krwawić z o***tu. Chyba nie muszę mówić jak mnie teraz boli jak siadam na toalecie w wiadomym celu i leci mi krew! Nie róbcie tego.

Gość gośćsandra
sandra hej mam faceta choc to drugi w zyciu mam z nim najlepszy seks na swiecie a w dubcie mega z***biscie polecam jak facet sie stara to jest the best

Gość gość
w Dubaju

Gość gość
zboczona idiotka.