Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezaleznaa kobietaa

a było tak pięknie..

Polecane posty

mówił że zatrzymał się na stacji

kughjb a Ty jesteś samotny?

Gość kughjb
jestem:D a co:D

Gość kughjb
czekaj juz zerkam;)..tzn samotny jezeli oczywiscie chodzi o dziewczyne ale spoko chleje imprezuje dzisiaj moze uda mi sie znaleźć zone;)

to szukasz żony? a nie kobiety na wolny związek? mi jak byłam samotna po tym wszystkim brakowało seksu, bliskości cielesnej nie szukałam i nie szukam męża

Gość kughjb
przeciez pisalem ze ruchac mi sie chce;) nie no smieje sie z ta zona ale na wolny zwiazek nie wiem czy bym sie nadawał szybko sie przywiazuje no chyba ze kobieta bardzo by mis ie podobała i miała naprawde paskudny charakter wtedy moze tak

hehe zabawny jesteś :) w pozytywnym sensie oczywiście

Gość kughjb
ale p co zjerzdzal na stacje, jak sie robi trase to sie nigdzie nie zatrzymuje bo późiej znowu trzeba wszystkich wyprzedzac przynajmniej mnie to strasznie denerwje;/

Gość kughjb
czsto to słysze;) ale dzieki

Gość kughjb
sory za literowki ale leze i dlatego tak

może chciał zadzwonić może chciał napić się kawy on zawsze na trasie zatrzymuje się na kawę

w łóżku? ;)

Gość kughjb
dzwoni sie podczas jazdy tego tez nie lubie albo przez cb jade kiedys z kolesiem ja napieram a ten mi cos tam truje dupee:/ no ale ok mniejsza o to a ile km robi? w łozku nie na sofie? kupiłem jakas krótka nogi mi wystaja chyba zaraz przeniose sie na łózko to jest duze małzenskie juz zamowilem :d

Gość kughjb
ja pierdziele stara z mopem sie na dole tlucze spac nie da:/ nie rozumie ze zycie kawalera nie jest takie latwe;)

Gość kughjb
kobieta co dobrego na kolacje gotujesz? i co postanowilas?

cos ponad 400 w sumie dokładnie nie wiem

Gość kughjb
z tego wszystkiego co apisałem wyłapałas tylko to

mam dylemat łosoś w sosie śmietanowym i sałata albo polędwica ale chyba ten łosoś, jest lżejszy zjedzenie lekkiego dania tak nie zmęczy :-) nie wiem co postanowiłam, narazie nic chciałabym już być z nim te 2 tygodnie dały się we znaki, nie tylko jemu

Gość kughjb
ciekawe co mi mama na obadek przygotuje:d musze ja pogonic bo troche zgłodnialem:D...brzmi apetycznie tak zrob łosia:d...ale Ty sie bronisz przed tym uczuciem

Gość kughjb
tzn łososia

przed uczuciem się bronię bo miał być tylko seks, nie przewidywałam takiej sytuacji

Gość kughjb
a co ja napisałem no ze sie bronisz przed uczuciem:/ nie przewidywałas ale stało sie on cos czuje do ciebie ty do niego pewnie tez tylko sie boisz zaryzykuj..

Gość kughjb
idziemy spac?

Gość dove4455
kochankowi moja droga nie gotuje sie kolacyjek :) tzn kochankowi do seksu tylko jak sie bawisz w łososie , sałaty i duperele to znaczy, ze ci zalezy , a potem sie dziwisz, ze facet ci cos tam pisze masz tak rozpieprzona psyche i tak jestes rozchwiana emocjonalnie , ze robisz coś czemu sama zaprzeczasz napisze ci tak samo jak ktos wczesniej, nie nadajesz sie do takiego układu, chcesz miłosci, boisz sie, ale chcesz i wszystko robisz by tak sie stało, wiec nie wiem po co teraz masz dylematy

może to wredne ale im bliżej spotkania tym bardziej myślę o jego dotyku, silnych ramionach, jego języku, oddechu który słyszę gdy przyciska mnie do ściany stojąc za mną i sapie jak głodne zwierze to w tym związku trzyma najbardziej jego namiętność i żar, który w nas jest

Gość kughjb
jak bys przeczytal dokładnie wiedziałbys co dziewczyna przesszla i nie pisz ze ma rozpieprzona psyche nie badz niemiły...taki ładny dzien mamy słoce swieci radujmy sie alleluja

Gość kughjb
sapie hahaha ej ćwiczy na siłce??

Gość no własnie racja
chcesz takiego układu a chyba nie wiesz na czym on polega jak nie chcesz przywiązania i uczuc to po cholere sie bawisz w kolacyjki i jeszcze sie zastanawiasz co bedzie lepsze gotuje sie dla faceta, na którym mi zalezy kochanek ma przyjsc, przyniesc dobre wino, byc miły , dac dobry seks i spadac, na tym to polega jak mu gotujesz i sypia u ciebie do rana , a ty sie na to godzisz to sama wchodzisz w inny układ

myślę, że napisałam już co myślę boję się czegoś więcej zależy mi na tym co między nami jest boję się, że TO stracę a co do gotowanie, to rzadko kiedy gotuję coś DLA NIEGO poza tym, że z nim uprawiam seks, jest moim przyjacielem,więc jak czasem ugotuję coś na wspólny wieczór to nie oznacza zaraz Bóg wie czego on też czasem coś ugotuje gdy mamy się spotkać