Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezaleznaa kobietaa

a było tak pięknie..

Polecane posty

napisał "juz myslalem ze nie odpiszesz kotku, po 2 tygodniach pragne cie bardziej niz kiedykolwiek, wiesz o tym prawda?" eh i co teraz niby mam mu odpisać mogłam nic nie pisać nie wiem jak to rozumieć

Gość kughjb
no jakby nie ten poczatek bo zapewne chciałoby mu sie poprostu ruchac a tak to..pewnie sie zakochał:d

czyli co, tylko dlatego, że mnie 2 tygodnie nie widział napisał o tej tęsknocie? bo nie rozumiem, poczułam, że się tłumaczy już sama nie wiem co o tym myśleć

Gość kughjb
kurde sam juz sie pogubiłem:/ napisz mu zeby napisał co czuje czy sie zaangazował czy dalej pasuje mu taki układ jak na poczatku..

Gość mysle, ze mowiac wysportowana
o ja:o napisz prawde- "ja tez sie juz nie moge doczekac;)"

Gość kughjb
nie tak to nie pisz

o nie przez smsa pytać czy dalej jesteśmy w takim układzie czy sie zaangażował? o nie.. może mu napisze, ze nie mam teraz zbyt czasu na smsowanie, porozmawiamy jak przyjedzie? czy niezbyt?

Gość no nie nakrecaj sie tak
to wcale nie musi oznaczac , ze zaraz sie zakochał zwyczajnie macie dobry seks to sie za nim i za toba stesknił przeciez kochankowie tez pisza sobie czułosci, co wcale nie oznacza zaangazowania uczuciowego, tak że wyluzuj

Gość kughjb
hmm ale odpisal ze bedzie o 20?

wiecie co.. zawsze nasze smsy przed spotkaniem byly bardziej takie no... erotyczne może on wie,ze głupio wyszło z tą tesknota i wraca na tor smsów typu pragne Cie itd może powinnam odpisać tak jak zawsze a co bedzie to sie wieczorem okaze nie chce waznych tematow poruszac przez sms albo byc nagle oschła albo nagle czuła napisze mu, żeby zaczekał grzecznie na wieczór i nie zapomniał o winku

Gość kughjb
na bank sie zakochal przeciez to miałbyc wolny zwiazek czysty seks a czy ona mu pisała ze teskni?..nie po prostu facet nie ejst pozbawiony uczuc i tyle inny na jego miejscu u rodzinki pykal jaks klientke i nawet powieka by nie drgneła a później wrócij do tej..wiec sama sie nie nakrecaj i mnie nie denerwuj z rana, bo mnie głowa boli:D

no napewno przyjdzie, zawsze przychodzi jak zechcę szczerze mówiąc to po tych 2 tygodniach to ja też już czekam na tą noc jak na zbawienie, seks z nim jest uzależniający :D

Gość kughjb
wnko to bym sobie jebnął..słuchaj pogadaj z nim zeby sie nie okazało ze Ty sie w koncu zaangazujesz a on Cie spusci bo okaze sie ze źle interpretowalas jego zachowanie czy gesty

jesli ty to tak rozkminiasz kobieto to znaczy, ze ty chyba szybciej sie zawinełas niz on pare czułych esów nie oznacza miłosci

Gość kughjb
wex tak nie pisz bo ruchac mi sie chce jak nie wime zwariuje zaraz:/

odpisał, na ten sms mój o tym aby wział wino "wezme wino i cos jeszcze a co to już niespodzianka, do zobaczenia kochanie" znowu kochanie????????????

Też podzielam zdanie, że facet zobaczył, że nie odpisujesz więc wrócił na poprzedni tor. Pogadaj z nim o tym. O ile nie jest zwykłym ruchaczem to myślę, że facet jest godny tego, żebys się przed nim otworzyła.

Gość kughjb
nie jeste kobieta i w ogole nie rozumie co Ty teraz do mnie napisałas czy nawet do niej jakie zawinełas? odstaw te narkotyki

Gość kughjb
hmm wrócił nie wytrzynał...hahahaha Ty a moze pierscionek zarecznowy przyniesie, lepiej nie szykuj wystawnej kolacji kup cos w mc donaldzie:D

Gość związki to hujoza
widziałaś szczęśliwy związek trwający dłużej ? wierność jest nudna a zdrada stała sie normą i jest tylko kwestią czasu kto zdradzi pierwszy czy dziewczyna czy chłopak ludzie są okrutni dla siebie nawzajem a jesli zachowują się innaczej to robia to bo maja w tym swoj interes

Gość kughjb
to napisz mu tak zalotnie a co Ty tak z tym kochaniem ciagle:d

mi odpowiada taki układ- seks bez planów na przyszłość, czułości zbytnich (poza łóżkiem..) i przyjaźń to on zaczął o tęsknocie, pisać do mnie -kochanie. jak nigdy ja się boję zaangażować, mi dobrze gdy jestem niezależna, odpowiada mi to, że jest kiedy zechcę a gdy nie chcę to nie może mieć pretensji ale on się zmienił dlatego zastanawiam się czy nie zostawić go, czy przypomnieć o tym, że to miało być bez uczuć typu zakochanie, miłość i bez planów przyszłościowych, w ogóle zastanawiam się co zrobić, żeby go też nie zranić z drugiej strony ciężko mi będzie bez niego, bo jest świetny w łóżku, jest dobrym przyjacielem i tyle

"widziałaś szczęśliwy związek trwający dłużej ? wierność jest nudna a zdrada stała sie normą i jest tylko kwestią czasu kto zdradzi pierwszy czy dziewczyna czy chłopak ludzie są okrutni dla siebie nawzajem a jesli zachowują się innaczej to robia to bo maja w tym swoj interes" Nie pierdol ;]

mój kochanek zawsze do mnie pisze kochanie, kotku , skarbie .... i co z tego ??? nic , to tylko kochanek :) a jak ma pisac prosze pani ??? za daleko ci wyobraznia poszła :) ty sie w nim bujniesz szybciej niz on o tym w ogóle pomysli :) takie kobiety jak ty nie nadaja sie do zwiazków bez zobowiązań, za szybko sie angażują i dlatego sa krzywdzone, pomysl o tym

Gość kughjb
zwiazku to hujoza... chyba napisal nie w tym temacie co chciał:d

Wiesz co ? Może lepiej go zostaw. Nikt nie chciałby być z taką egoistką. ;] Zabrakło mi już słów.

Gość kughjb
tez tak mysle ze sie nie nadajesz to takiego zwiazku nie masz jaj po prostu;)

dokładnie! kiedys już kochałam bardzo, byłam wierna, ufałam i facet mnie bardzo zranił, bardzo.. i nie chodzi tu tylko o zdradę nie chcę znowu tego przeżywać boję się, że jeśli on nabierze pewności, to stanę się nudna, związek będzie trącić rutyną i wszystko się powtórzy nie chcę tego obiecałam sobie, że nie pozwolę już żadnemu facetowi się dać zranić

Gość chomicz
niezaleznaa kobietaa, powiedz mi tak szczerze ile ty masz iq? bo wydaje mi sie ze moj chomik jest od ciebie iteligentniejszy.

Gość kughjb
ooohmm znowu zaczynasz swirowac:d uspokój sie:d...no ale nie nakrecaj sie tak to widac kobieta z charakterem..a mam pytanie do Ciebie czemu masz kchanka dla sportu czy czegos Ci brakuje?