Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajszaaaa

ZDRADZIŁAM SWOJEGO CHŁOPAKA Z BYŁYM

Polecane posty

Gość ajszaaaa

Jestem ze swoim chłopakiem od miesiąca, współżyjemy, ale nadal nie mogę zapomniec o byłym a on o mnie> Były dzwoni do mnie czasem a przedwczoraj spotkaliśmy się późnym wieczorem, on mi powiedział że ciągle myśli o mnie i nadal mnie kocha choc wie że mam już innego, zaczeliśmy się przytulac, całowac i wkońcu doszło do stosunku... Wiem że źle zrobiłam i mam wyrzuty sumienia, ale wtedy o tym nie myślałam liczyła się ta chwila z nim. Powiedział że nadal chciałby utrzymywac ze mną kontakt i się spotykac tylko po kryjomu i żeby nikt się nie dowiedział, ja też tak powiedziałam mu, tylko że jak jestem ze swoim chłopakiem to mam takie wyrzuty sumienia że masakra:( i wtedy sobie mówię że z byłym się nie spotkam, ale i tak nie mogę zapomniec i nie umiem sobie z tym poradzic. Zmieniłam nawet numer telefonu bo mój chłopak tak chciał ale i tak podałam go byłemu choc mój chłopak powiedział żebym nie podawała go nikomu tylko najbliższym. Ech czasem sobie myślę że moje życie to trochę wygląda jak w serialu ale to niestety rzeczywistośc...

Gość gogl.
Miałam tą samą sytuację. Dwa lata temu Z moim byłym byłam dwa lata, poznałam nowego, ale myślałam o tamtym, pojechałam do niego do domu po resztę swoich rzeczy, zagadaliśmy się i też się stało. Mój związek z tym drugim rozpadł się natychmiastowo, nie chciałam Go krzywdzić. Kochałam innego i to nie powód by krzywdzić.