Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajszaaaa

ZDRADZIŁAM SWOJEGO CHŁOPAKA Z BYŁYM

Polecane posty

Gość ajszaaaa

Jestem ze swoim chłopakiem od miesiąca, współżyjemy, ale nadal nie mogę zapomniec o byłym a on o mnie> Były dzwoni do mnie czasem a przedwczoraj spotkaliśmy się późnym wieczorem, on mi powiedział że ciągle myśli o mnie i nadal mnie kocha choc wie że mam już innego, zaczeliśmy się przytulac, całowac i wkońcu doszło do stosunku... Wiem że źle zrobiłam i mam wyrzuty sumienia, ale wtedy o tym nie myślałam liczyła się ta chwila z nim. Powiedział że nadal chciałby utrzymywac ze mną kontakt i się spotykac tylko po kryjomu i żeby nikt się nie dowiedział, ja też tak powiedziałam mu, tylko że jak jestem ze swoim chłopakiem to mam takie wyrzuty sumienia że masakra:( i wtedy sobie mówię że z byłym się nie spotkam, ale i tak nie mogę zapomniec i nie umiem sobie z tym poradzic. Zmieniłam nawet numer telefonu bo mój chłopak tak chciał ale i tak podałam go byłemu choc mój chłopak powiedział żebym nie podawała go nikomu tylko najbliższym. Ech czasem sobie myślę że moje życie to trochę wygląda jak w serialu ale to niestety rzeczywistośc...

Gość ajszaaaa
Nie każdemu! idąc spotkac się z byłym nie liczyłam na to że będziemy się kochac, chciałam wyjaśnic kilka spraw i już

jesteś nie zdecydowana .... musisz wiedzieć czego chcesz.... jak można się spotykać w ukryciu??? no i jak można zdradzać?? można wiedzieć po ile lat wy macie ...

Gość ajszaaaa
Ja będę miała 21 lat za tydzień mój chłopak ma 25 a były ma 30

Gość kisior
nadeszla nowa epoka ludzi bez mozgu

Gość ajszaaaa
no tak, mogłam się spodziewac że będę tu zeszmacona, tylko jedną mądrą radę tu dostałam więcej to nic...

a dlaczego zaproponował "spotykanie po kryjomu"? skoro cie kocha to czemu do siebie po prostu niewrocicie? mysle ze liczy na bzykanko bezobowiazan,i tyle a ty naiwna wierzysz ze cie kocha:O rusz glowa a nie cipa

Gość ajszaaaa
RubinowaDamaTwoja nie pasowaliśmy do siebie, często się kłóciliśmy,on miał wybuchowy charakter, ale teraz się zmienił, zrozumiał swój błąd ale za późno, dopiero teraz dotarło do niego że mnie stracił i cierpi, ale nie ma odwrotu. Mój obecny chłopak jest inny i wiem że z nim już będę zawsze, ale o tamtym nie mogę zapomniec choc bardzo się staram

Gość rzeczywiście_telenowela
południowoamerykańska w najgorszym wydaniu :)

Gość Kominek czy nie kominek
Tragedia ale naiwne te dziewczyny. Powiem ci tak jestem w twoim wieku i tez spotykalam sie z facetem w okolicach 30-stki. Oni dobrze wiedza co trzeba mowic zeby zakrecic kobiete wokol siebie. Gdyby cie kochal to by o Ciebie walczyl, chcial z toba byc i nie proponowalby ci schadzek po kryjomu to raz, a dwa jesli proponuje ci takie cos to widac nie ma zadnych zasad moralnych i nie warto z taka osoba byc. Kropka.

Gość Kominek czy nie kominek
I nie rozumiem jak mozna byc tak naiwnym zeby wierzyc ze czlowiek sie zmienil po miesiacu(sic!). Po prostu zzera go ze inny Cie ma i tyle. Zostaw obecnego faceta bo tylko go szkoda

Gość ajszaaaa
Może i jestem trochę naiwna i to chyba moja najgorsza wada ale kocham ich obydwu, przechodził to ktoś z was? wiecie jak to jest?

Gość wesolutka555
Rozumiem cię bo też przechodziłam to samo tylko że ja nie zdradziłam...

Gość zodkiefka
Ja mam to samo, mam chłopaka ale ciągle spotykam sie ze swoim byłym. nie wiem co mam robic, nie chce go ranic bo go kocham ale bylego tez kocham.

Gość hehehhe jak marta z
"na wspólnej" kocha dwóch, i biedna teraz nie wie co zrobić:D dobrze ze jeszcze tylko tydzien ferii:D

Gość ulalalalla
Wiesz co. Facet koło 30stki nie jest dla Ciebie dobry. On juz sie nie zmieni, a wie co powiedzieć i jak zagrać zebyś Ty myslala inaczej. Jemu juz nie zalezy zeby byc z Tobą tylko na sexie! Nie domysliłaś się jeszcze tego! Przeciez inaczej nie chciałby spotykać sie z Tobą po kryjomu. On chce Cię tylko od czasu do czasu , na sex , miłe spędzanie czasu, a nie do związku. Inaczej nie dałby Ci odejść do innego i nie chciałby spotykać się wiedząc, że jesteś z innym! Zastanów się

Gość ulalalalla
Poza tym musisz być konsekwentna. Ja też rozstając sie z exem bo wiedziałam, że tak dla nas będzie lepiej jeszcze go kochałam.. ale gdy poznałam swojego ówczesnego faceta nigdy nie pozwoliłabym sobie na spotykanie sie z byłym nie mówiąc juz o sexie ! Nie wiem czy teraz laski nic nie mają w głowie ! Jedyne co potraficie to się szmacić. Trochę więcej szacunku do siebie i więcej krytycyzmu