Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piwko456

ROK 2012

Polecane posty

Gość piwko456

Jak myslicie co będzie w 2012 roku? bo ja juz wiele o tym czytałem i dowiedziałem się że ma się wydarzyć bardzo dużo rzeczy: -przebiegunowanie Ziemi -planety mają się tak ustawić 21grudnia że meteoryty będą leciec na Ziemię -Planeta X Niburu ma się zdzerzyc z Ziemią -3 statki kosmiczne lecą na Ziemię Jak myślicie która z tych rzeczy to prawda, a morze tylko bedzię III wojna światowa która zapowiedziała Baba Wanga która ma trwac do 2014 roku!

Gość alchemikosx
ta planeta niburu to wcale nie istnieje, IIIwoj,św raczej nie bedzie a te statki kosmiczne to może być prawda

Gość ludzie pomyslcie
ile razy na Ziemi już było UFO!!!! a te statki są za koło planety pluto i maja byc dopiero na Ziemii za 2 lata a te tzw"talerze" są u nas często czyli na którejś z pobliskich planet mieszkają kosmici! tylko na której?! WEDŁUG MNIE TO KSIĘŻYC LUB MARS!!!

Gość no nie mówcie
że wiezycie w takie bzdury jak UFO jesteśmy jednym gatunkiem zamieszkującym kosmos i musicie się z tym pogodzić!

Gość kisior
Jesli istnieje cywilizacja inteligetna poza ziemia zdolna tu przyleciec, to nalezy zadac pytanie po co mieliby tu przyleciec wlasnie teraz?? co ma nasza planeta do zaoferowania?? wiadomo tylko ze w kosmosie sa nieograniczone zrodla paliw ,gazu, wody, metali itd