Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbgggffr

jestem strzepkiem nerwow nie wiem co robic:(

Polecane posty

Gość nbgggffr

Kiedys z moim chlopakiem bylismy bardzo nie odpowiedzialni i kochalismy sie dlugo bez gumki a zakladal dopiero pod koniec, w pewnym momencie spoznil mi sie okres, przestraszylam sie i od tej pory tak nie robilismy ale ostatnio....:( eh szkoda gadac, oboje bylismy wstawieni i nie pomyslelismy o gumce, kochalismy sie dlugo bez niej ogolnie to on nawet mial problem zeby dojsc, pozniej zalozyl ale i tak jeszcze troche to trwalo zanim doszedl bo po alkoholu nie dal rady. Okres mam nieregularny, raz dostaje pozniej raz wczesniej teraz powinnam miec ok 21 stycznia ale dalej nic:( kiedys zauwazylam ze mam przed okresem biala wydzieline, teraz tez ja mialam a dzis narazie nie zauwazylam. Moj chlopak mowi ze nie ma powodow do obaw bo on nawet nie musial sie powstrzymywac bo i tak nie dal rady skonczyc wiec trzeba poprostu czekac ale ja juz jestem przewrazliwiona na tym punkcie;( testu narazie nie chce robic, boje sie:( dzis jest 29 dzien cyklu, w tamtym miesiacu np dostalam w 31;/ Zapomnialam dodac ze ten dzien w ktorym to robilismy to byl 8 dzien cyklu:( Co o tym myslicie? bo ja z jednej strony uwazam ze male szanse ale z drugiej i tak sie stresuje:( chociaz probuje sie powstrzymac od tego stresu bo wiem ze to opoznia ale nie potrafie;(

Gość ameryka połuduniowa
juz zakladalas o tym topik... a co my wrozbicie skad by do cholery mamy wiedziec jak moce plemniki ma twpj gosc:D? w ciaze nie jest w cale tak latwo zajsc spoko loko!

Gość nbgggffr
tak zakladalam ale coraz bardziej sie stresuje:( wiem ze nie jest latwo ale pewnie kazda na moim miejscu by sie bala:(

Gość nbgggffr
taka juz jestem:( potrzebuje troche slow otuchy chyba:( nigdy wiecej alkoholu;(:(:(

Gość nbgggffr
lepiej zajrzyj do slownika zanim nastepnym razem bedziesz chcial mnie dobic:(

Gość no ta jest typowa na bal
dziewczyny czy wy wiecie że faceci też są na tym forum?? jak możecie zakładać takie topiki tutaj i pisać o jakichś wydzielinach z pipy? nie pojmuję czy nie macie wstydu, gdzieś te granice chyba trzeba postawić mi wstyd za ciebie

Gość nbgggffr
anonimowe forum wiec nie jest mi wstyd:) nikt nie wie jak sie nazywazm, gdzie mieszkam itd:)

Gość nbgggffr
trudno jakos mi to nie przeszkadza. To akurat nie jest najwazniejsze w tym co pisze:(

Gość nbgggffr
prosze was o rozsadne odpowiedzi:( naprawde jestem zdenerwowana:(

Ameryka Południowa - you made my day, dawno się tak nie uśmiałam :D

Gość nbgggffr
mnie niestety jak narazie nic tutaj nie bawi:(:( nikt mnie rozumie jak widac;/

no ale dziewczyno jak mamy ci pomóc??? czego tutaj chcesz? nikt ci nie powie czy jesteś w ciąży czy nie bo niby skąd mamy to do cholery wiedzieć??????????????

Gość nbgggffr
Myslalam poprostu ze ktos sie wypowie co o tym mysli, ze moze niektore wasze wypowiedzi albo nawr=et doswiadczenia zyciowe jakos mnie wesprą:(

Gość nbgggffr
?

Gość nbgggffr
up