Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama pawełeczka

basen z 8 miesięcznym dzieckiem ??

Polecane posty

Gość mama pawełeczka

czy ktoś chodzi takim małym szkrabem?? czy woda nie jest za zimna?? czy chlor jest niebezpieczny?? mamy zamiar iść do aqua parku w Krakowie

Gość mój drugi poród
odradzam baseny!!! Chloru tam nie brakuje! poczekaj do lata to maleństwo pokąpie sie w basenie!

Gość ira1
ja akurat polecam baseny ale nie wiem jak w polsce, jestem za granica z corka chodzilismy na basen juz jak skonczyla 6 miesiecy

Ja chodziłam na basen na którym widziałam mamusie z miesięcznymi maleństwami, więc wg mnie spokojnie możesz iść. Aha dodam że był to basen typu Aqua Park (woda chlorowana).

My chodzimy z maluszkiem do szkoły pływania na basenie w Opolu. Zaczęliśmy dzień przed ukończeniem 3 miesięcy i do tej pory regularnie co tydzień jesteśmy na 30 minutowych lekcjach "pływania". Najważniejsze to wybrać basen przeznaczony dla dzieci. U nas woda jest podgrzewana do temp. 31 stopni i nie jest chlorowana tylko ozonowana. Zabawa w wodzie świetnie wpływa na rozwój maluszka. Polecam :)

jak jesteś z Krakowa to idź z małym do Cascady. Mają tam specjalny basen dla dzieci od 3 miesiąca życia. Wejdź sobie na ich stronę i poczytaj. Basen znajduje się w specjalnym pomieszczeniu gdzie jest wyższa temperatura i woda tez jest przystosowana dla małych dzieci. My się tam wybieramy na naukę pływania z małym, jak tylko skończy 3 miesiące :)

Gość mama maluszzzzka
odkad moje dziecko skonczylo 3 miesiace chodzimy regularnie na basen.polecam

Gość trener plywania
Baseny w dzisiejszych czasach są bardzo zadbane przynajmniej w Opolu gdzie często przeprowadzam zajęcia z pływania w pływalni Aquarium. Dlatego nie ma się czego bać i zaczynać przygodę z wodą z maluszkiem jak najszybciej. Polecam stronę http://trenerplywania.opole.pl

Gość gość
Chodze na basen z moja coreczka od kiedy skonczyla 3 miesiace. Na poczatku w basenie dla maluchow. Teraz ma 9 miesiecy i 'plywa' juz w doroslym basenie.

Gość gość
Ja tez chodziłam z córka na basen gdy byla maleńka. Mieszkam za granicą i tutaj pozwalają na lekcje dla takich maluchów gdy te skończą 4m-ce i potrafią utrzymać juz główkę. Nie wiem jak można miesięczne dziecko zabrać na basen jak ktos tu wyżej napisał.