Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronij8

czy taka laska jest atakcyjna ????

Polecane posty

Gość weronij8

- 173 wzrostu . -ok 60 kilo wagi. waska talia,dlugie szczuple nogi. ciemny blond wlosy do lopatek ,oczy zielone. regularne rysy twarzy . ale piersi z rozstepami cera nie idealana ************

Gość lolk@
rozstepy nie wszyscy widzą- sa na to odpowiednie kremy a o cere też mizna zadbać i bedzie ok

Gość Madziunia_321
Kazda dziewczyna jest ladna, tylko musi o siebie dbac :) Cere mozna leczyc przeciez, a na wyjscia dobry make-up i nic nie widac :D A jesli chodzi o piersi to rozstepow nie bedzie tak widac, jesli sie opalisz troche.. poza tym z czasem, jesli nie bedzie nowych, to te stare troche zbledna..z reszta wiadomo, ze fecet tak na to nie patrzy, ze tu masz rozstepy,tam za grube lydki i krzywy palec xD Liczy sie caloksztalt :) Jesli pisalas o sobie, a domyslam sie, ze tak jest, to troche wiecej wiary w siebie :* Powodzenia :D

Gość weronij8
dziekuje madziunia ,ale jestem bardzo malo pewna siebie;/ piersi mam okropne bo kiedys schudlam sporo i sa na boki takie ..i rozstepy..masakra ;///

Gość 9876t5yui
zniszczona cera? buzia gładka to podstawa,śmieszą mnie wypicowane laski a morda zorana.,pory jak kratery wulkanu,dziury po trądziku i zaczerwienienia to strasznie postarza