Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikosiakakaka

Cel 1 - przerwa między udami, kto ze mną??

Polecane posty

Gość mikosiakakaka

A moze dodatkowo ktos poleci co robic? Ja nie wiem czy bede miala kiedykolwiek taka przerwe,nawet jak schudne - jestem gruszką :(

Gość fsdfds
masz grube uda ?

Gość mikosiakakaka
wiesz co moze nie grube, ja jestem szczupła. mam 170, wazę 54 kg, nie sa grube,aczkolwiek zalezy jak dla kogo - obwod bioder 97 cm,wiec to jest duzo chyba, najbardziej denerwuje mnie ze po wew czesci sa galaretowate :(

Gość ghhghgfhgh
ja mam przerwę między udami a wolałabym mieć normalne które się łączą... kobiece a nie patyki.. chętnie się zamienię

Gość ghhghgfhgh
kobietom to chyba nigdy się nie dogodzi :) szkoda że nie można się zamieniać na części ciała :) każda byłą by szczęśliwa :)

Gość mikosiakakaka
ale patyków ja nigdy nie bede miala, chocbym nie wiem jak chciala, bo szerokie uda, nie mocno, tragedii nie ma i samo to zaokraglenie bardzo mi się podoba, chodzi mi tylko o wewnetrzna strone ud. mam duze wciecie w talii i komicznie to wyglada., i tak waze juz malo, nie wiem czy dalszy spadek wagi cokolwiek tu da :/. no ale zobaczymy :D

Gość a czy może ktoś
zaprezentować zdjęcie, jak powinny wyglądać idealne, proste nogi? Gdzie powinny się łączyć?

Gość mikosiakakaka
up