Gość gość Napisano Listopad 3, 2014 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Doida Napisano Styczeń 31, 2015 Hej. Ja brałam tabletki anty kilka lat. W drugim cyklu po odstawieniu zaszłam w ciaże, był to pierwszy miesiąc starań. Niestety w 8 tygodniu poroniłam (serduszko przestało bić) dużo czytałam o ciaży po tabletkach, niby nie ma przeciwskazań ale osobiście uważam że miało to wpływ, dużo dziewczyn tez tak miało. Uważam, że powinno sie odczekać przynajmniej 4 miesiące. Pozdrawiam wszystkie staraczki. Cykle po tabletkach wracają do normy, jednak warto trochę odczekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2015 Witajcie ja odstawiłam 5 miesiecy temu i nic dalej nie mamy dzidziusia zaczynam miec doła bo dzis akurat dostałam okres i lipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2015 jak ktos chce pogadac zapraszam na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2015 klaudiusia80.1@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grazyna1980 Napisano Sierpień 3, 2015 Płodność po odstawieniu tabletek wraca bardzo szybko. Po roku od odstawienia tabletek jest identyczna jak u kobiet, które nigdy ich nie stosowały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosccc Napisano Grudzień 26, 2016 Bralam tabletki 6lat prawie zrobilam kilka dni przerwy grypa leki I niespodzianka okazalo sie ze bedzie bobas :) ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość9555 Napisano Październik 16, 2018 Witam serdecznie Od 1,5 roku przyjmuje tabletki antykoncepcyjne. Opakowanie zawsze zaczynam w niedzielę a tabletki biorę między godziną 21 a 22. Ostatnio po siedmiodniowej przerwie po okresie, w ósmym dniu czyli w niedzielę kochałam się że swoim partnerem około godziny 19. Pierwszą tabletkę wzięłam po godzinie 21. Czy jest możliwość żebym zaszła w ciążę bo to była pora przed wzięciem tabletki a już po 7dniowej przerwie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2018 Nie, nie ma takiej możliwości żebyś była w ciąży. Jednak ja bym Ci zalecała rzucenie tabletek i przejście na inną formę antykoncepcji. Ja stosuje damską prezerwatywę. Nie mam stałego partnera dlatego oprócz ochrony przed ciążą, zabezpieczam się przed chorobami. Możesz sobie o niej poczytać na stronie NaturalnaPlodnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2018 Moja historia z tabletkami i ciążą. https://www.basiasmoter.pl/2018/10/ciaza-po-tabletkach-antykoncepcyjnych.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani pa Napisano Marzec 15, 2019 Dziewczyny ja Wam powiem tak. Zawsze liczyłam kiedy dni płodne i zawsze wszystko było w porządku stosunku nigdy nie przerywalismy zawsze do końca i ciazy nie było wg kalendarzyka. Do tej pory nie wiem jak to sie stało ale zaszłam w ciaże której wczesniej nie planowałam. Pytałam lekarza i mówił ze prawdopodobnie plemnik przezył kilka dni po stosunku (od 2 do 5 dni taką mają żywotność) i się wcisnął i doszło do zapłodnienia komórki jajowej. To jakiś cud chyba:) Nie planowaliśmy dziecka juz bo to by było trzecie ale trafił sie synek i jesteśmy szczęśliwi kropnie:) jest prze kochany i ciągle uśmiechnięty:D Na początku wiadomo załamanie ze 3 dziecko co teraz bedzie, ja zaczęłam studia i nie poradzimy sobie. Ale to bzdura! Daliśmy rade synek juz ma 1,5 roku a ja kończe drugi rok zaocznie:) Ale wracając do tematu to nigdy nie ma się 100% pewności ze ciąży nie bedzie, sama sie przekonałam. Teraz juz biore tabletki i mam większy komfort psychiczny i bardzo dobrze się czuje:) Pozdrawiam serdecznie:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach