RC + 348 Napisano 7 godzin temu (edytowany) God of War na PS2 był kozacki, obie części, a ten nowy to taka popierdółka... tatuś z synulkiem i jakimś łbem wiszącym. ganiają po korytarzowym lesie który udaje otwarty świat.. xD a w spider-manie 2 z Petera zrobili cucka... nie przemawiają do mnie te gry od Sony Edytowano 7 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 348 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Po co ci to wszystko tak napisał: Dobra kupiłem sobie następny kadłub wyszedł mnie 37zł a samej kości ram 99zł warte także może być Będzie na podłogę do sypialni 3 monitory 2 biura + retro jakbym chciał coś mocniejszego na drugim sygnale obrazów To podaj specyfikację tego najnowszego, zobaczymy co tam drzemie. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 5 godzin temu Lezak a pamietasz w jakie gry grales na PSP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 348 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Po co ci to wszystko tak napisał: To samo co w najlepszym tylko 128ssd zamiast 256 czyli... jaki cpu, ile ram i czy jest dysk w środku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 5 godzin temu (edytowany) a gram teraz w crash mind over titans i zajeebista gierka w ogole super sie gra w chooy :D na ps1 crash 1 utknalem teraz w piramidzie i odechcialo mi sie ale na psp ten crash niczego sobie w ogole na psp jak wkladam sluchawki to dzwiek jakis wysokiej jakosci. w splinter cell na ps2 tez na razie utknalem, na psp duzo latwiejszy byl ciezko tam jest, bo jak zaabije kogos a nie ma gdzie ciala schowac, to zaraz ze znaleziono ciala i alarm level 1, i chooy a przejsc niezauwazony tez ciezko w ogole, wiec na razie gram w crash na psp, bo to latwizna Edytowano 5 godzin temu przez Srelipe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 5 godzin temu ja ze 100 gierek sciagnalem na psx, ps2 i psp i ma mw co grac, dlatego pasuje mi, ze nie mam neta, bo zamiast tu gnic i marnowac czas, to sobie przechodze gierki i fajnie jest :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 348 Napisano 5 godzin temu aż tak źle? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 5 godzin temu wrzuce zaraz jakiegos skrina z gierki lezak, chwila xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 348 Napisano 5 godzin temu Zawsze się się podpiję to mi się w fallouta chce grać.. czwórka się ze steama instaluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 5 godzin temu Tutaj splinter cell na ps2 lezak https://ibb.co/7dHMGJTL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 5 godzin temu A tu crash na psp https://ibb.co/TMqgy6w6 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 348 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Po co ci to wszystko tak napisał: Mój najlepszy to gen7 i5 7500 @ 3,4Ghz 256ssd+1tb hdd + wifi 5g 0,5Gbps 8gb ram ddr4 Windows 10/11 oem licencji 630 hd intel gpu 240w sfx No to spoko... Fallout 4 by tańczył z Wieśkiem 3... w sensie gdyby nie integra xD Edytowano 5 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 5 godzin temu mam z 40 gierek na PSP sciagniete, z 30 na ps2 po 4GB sciagnale msobie wladce pierscieni powrot krola i star wars battleground 2 na PS2 podobno dojeebana gierka tez niedlugo bede obczajal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 348 Napisano 5 godzin temu Ale coś cenowo mi nie pasi bo i5 7gen to tanie rzeczy nie są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 5 godzin temu na psx sobie w herkulesa gralem, to masakra, gra dla dzieci, a ja mam problem przejsc drugi poziom, widac, ze to pisanie na kafe oglupia, powinienem mniej neta a wiecej grac w platformowki, to zmadrzeje troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 348 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Po co ci to wszystko tak napisał: No widzisz trzeba umiejętności ile łącznie za budę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 5 godzin temu na pecet chyba 6 czesci jest, ja na ps2 sciagnalem 3 czesci, ale no na razie tez utknalem, i ogarniam te latwe gierki dla dzieci typu crash, ale splinter cell na essentials na psp tez byl proscizna, na ps2 mam problem przejsc pierwsza misje masakra a chcialbym niezauwazony przejsc... ale na razie ogarniam latwiejsze gierki, zeby potrenowac a potem bede sie bral za trudniejsze tytuly ale czytalem w necie ludzie bardzo zachwalaja star wars battlefront 2 na ps2 i ze czemu nie ma remake, niedlugo sobie obczaje troche jestem wkuurwiony na internet, bo za duzo czasu marnuje tutaj na to srorum, a teraz jak nie ma mmobilnego i jestem gdzies gdzie nie ma neta to sobie gram w gierki na moim retroid i sie super bawie, a jak sie lacze z netem to zaraz tutaj gnije masakra, imam dosc internetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 348 Napisano 5 godzin temu Aha... ale koło 200 zł pękło za taki setup rejczel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 5 godzin temu ja sprawdzalem ostatnio ten crash co gram na psp to po 30-50 dolarow chyba masakra jakie ceny, a na emulatora za darmo xD obczajalem tez medal of honor heroes i call of duty na psp2, ale takie sobie tony hawk tez ogarnialem, ale nie mam glowy do przechodzenia na razie, tony hawk 3 na ps1 tez do doopy mi idzie masakra jakas, ale czlowiek zglupial przez te internety i smartfony odpalam jakies stare gierki dla dzieci, a ja mam problem przejsc wiekszosc XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 348 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Po co ci to wszystko tak napisał: Możesz polowac widzę że korci wstawisz se do sypialni ubikacji itd Nie, ja mam: high enda do steam na Windows + dual boot Linuxa z 5070Ti no i drugi mniejszy PC pod emulację +HTPC z radkiem 5700XT. Do tego laptop Dell XPS... więcej już mi nie trzeba, serio. Ewentualnie może kiedyś następca steam decka... zobaczymy Edytowano 5 godzin temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 5 godzin temu dobra ja spadam zaraz, bo spadam do siebie i bede sobie gral w gierki, dopoki nie usne xD a jutro o 6 rano pobudka masakra, bo zasuwam na plywalnie i silownie, trzeba trenowac :D i jesc dobrze xD pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 348 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Po co ci to wszystko tak napisał: Obie grałem i przeszedłem, sprintel cell na pewno wjedzie w retro pceta a może i 3 monitory to jest gra z ery PS2 więc integra intelowska rejczel uciągnie. oczywiście natywną wersję dla PC która istnieje i jest przyzwoita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 4 godziny temu w sensie ze medal of honor i splinter cell? no super mi sie lezy w namiocie, ja nie mam neta i gram sobie w gierki na mojej konsoli xD mam 3 powerbanki do ladowania xD fajnie mi tam w lesie bez internetu. teraz bede mial 3GB neta i chyba pooszczedzam troche, zeby na irc do mnie wchodzic do ziomeczkow i popisac z Mafuyu ale najchetniej to bym w ogole kupil jakas stara nokie i jeebac ten mobilny internet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 348 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Ważna rzecz, czy to jest i7 z literką T na końcu czy bez literki T? PS. Polecam pograć na tej integrze w medal of honor allied assault... mega fajna gra retro fps Edytowano 4 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 4 godziny temu haha gralem w medal of honor allied assault kilka razy, i to calkiem niedawno muzyczka mi sie podoba, niezla jest xD call of duty 2 tez spoko ale splinter cell tez dobra giera, ale nie wiem jak przejsc, a tutoriali w necie nie chce... jak utknalem to obczajam inna gre, i wroce w swoim czasie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 4 godziny temu dobra chooy ja zaraz spieerdalam, bo szkoda wieczoru, a jutro o 6-7 rano pobudka, a chce jeszcze dzisiaj troche pograc, ehh nie mam neta jakos leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 348 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Po co ci to wszystko tak napisał: T mają mff i laptopy zazwyczaj T to jest po prostu proc niskopoborowy... mniej watów żre ale kosztem wydajności... generalnie do mniejszych PC używane, to by był wyraźnie słabszy piec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 4 godziny temu ale kosmos xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 348 Napisano 4 godziny temu no, taka pod pc master race setup. ja jestem bardziej tradycjonalistą jeśli chodzi o myszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelipe 7 Napisano 4 godziny temu w max payne tez utknalem koorwa, najpierw jakis niekonczacy sie korytarz a potem po jakichs czerwonych cienkich linicah biegne, i ciagle spadam, imnie to wkoorwialo i na razie olalem tez gierke mam tyle tytulow, ze chooy xD na razie mnie gierki na psp wciagaja tylko, ale czytalem o star wars battlefront 2 ze epicka gierka podobno, sciagnalem sobie, obczaje niedlugo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach