Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia732

Seks bez prezerwatywy

Polecane posty

Gość karolcia732

Witam. Panie i panowie, jako że są tu osoby bardziej doświadczone w sprawach seksu niżeli ja dlatego też zwracam się z prośbą do Was. 2 dni temu byłam z moim partnerem na imprezie i pod wpływem alkoholu trochę nas poniosło i kochaliśmy się bez zabezpieczenia, lecz nie to jest najgorsze... On jednak trochę dużo wypił i nie pamięta czy się spuścił , nie wiemy co mamy zrobić, jakie jest prawdopodobieństwo ciąży, bo jak już wcześniej wspominałam nie mieliśmy prezerwatywy a ja nie biorę tabletek ani nic z tych rzeczy.? Czytałam też kiedyś artykuł na temat tego, że nie trzeba się "spuścić", ponieważ podczas stosunku cały czas uwalniane są pojedyncze plemniki, przez które może dojść do zapłodnienia, jeżeli wiecie coś więcej na ten temat proszę o pomoc. Tak się składa, że mojego partnera był to pierwszy raz taki, że we mnie wszedł a nie jak zwykle niewinne zabawy, i stąd moja kolejna obawa, że przecież był to pierwszy raz więc mimo alkoholu i tak pewnie był mega podniecony więc dziwne by było gdyby nie doszło do wytrysku. Nie wiem co o tym wszystkim sądzić. Pomocy ... P.S. Po ilu dniach powinnam zrobić test ciążowy (do zapłodnienia mogło dojść 20 stycznia b.r ) .? P.S.2. Mamy po 18 lat.

Gość żadna
do wyliczenia prawdopodobieństwa potrzebuje inf: który to był dzień cyklu?

Gość boże, masakra
świat schodzi na psy. Do nauki się bierzcie, gówniarze, a nie za seks się bierzecie i do tego po pijaku.

Gość karolcia732
Nie wiem jak to się liczy... ostatni okres miałam od 22.12 do 27.12.2011r. a w tym miesiącu jeszcze nie miałam miesiączki..

Gość żadna
wg mnie mało prawdopodobne żebyś była w ciąży, aczkolwiek nigdy nic nie można wykluczyć