Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak-0

polityka prorodzinna-co robi rzad w tej sprawie??????

Polecane posty

Gość tak-0

oprócz tego ze podwysza vat na zywność i ubranka dla dzieci

Gość tak-0
No to tylko bogaci ludzie będą mogli mieć dzieci??? a co z biedniejszymi??

Gość biedni i tak rozmnażają się
na potęgę :) Bez względu na jakąkolwiek politykę. Mądry człowiek jak chce mieć dziecko, to najpierw stwarza sobie do tego warunki. A głupi uważa, że jak Bóg dał, to rząd wyżywi:)

Gość u mnie na studiach był
murzyn i tyle kasy co on dostawał od naszego państwa to szok. Jakieś 1,5tyś miał na miesiąc

Gość cuda robi...
jak w każdej innej zresztą - zasypiasz w normalnym miejscu, budzisz się w koszmarze :P

Gość anna 122
Wiesz co to jest patologia jest to rodzina e której rodzice biją i piją a dzieci chodza głodne zaniedbane i brudne-rozumiesz teraz co to jest patologia??? nie myl pojęć jak jestes inteligentny patologia a biedota to 2 różne sprawy!!!!!!!!!

Gość anna 122
Wiesz co to jest patologia jest to rodzina e której rodzice biją i piją a dzieci chodza głodne zaniedbane i brudne-rozumiesz teraz co to jest patologia??? nie myl pojęć jak jestes inteligentny patologia a biedota to 2 różne sprawy!!!!!!!!!

Gość anna 122
a czy normalna rodzina ,kochająca się nie moze soibie pozwolić na 2 czy trojke dzieciaków -chociaż bardzo tego chce..bo państwo ma to w dupie nie stworzy miejsc pracy dla matek,podnosi wszystko,,to jest normalny ustrój.Dlaczego we Francji gdzie mam brata ,maja 3 dzieci i zyją w luksusie panstwo daje takie zasilki ze szok,podreczniki za darmo sa ,leczenie zebów tez za darmo!!!

Gość anna 122
a u nas nawet vat na podreczniki podniesli,,dla dziecka w 4 klasie za ksiazki trzeba zapłacic ok 500 zł-ja sie pytam czy to jest normalne????Jak ja chodziłam do szkoły w latach 80 to podreczniki były w szkole klasa po klasie!! i co głupsi ludzie wyszli z tych lat czy co!A teraz żeby tylko kase nabijać komuś do kieszeni

Gość karfieldddddd
BO TYLKO W TAM ZACOFANYM KRAJU JAK POLSKA MOZE TAK BYC W ANGLII JEST PODOBNIE TAK JAK WYPOWIADAL SIE OSBA WYZEJ W POLSCE TYLKO ZASRANE WSZYSTKO DZEIC SIE MA CORAZ WIECEJ RODZIC TO NIECH STWORZA JAKIES WARUNKI WKONCU NA TO

Gość kiedy wy wreszcie zrozumiecie
że żeby dobrze rządzić krajem, żeby móc naprawdę zadbać o to, żeby lepiej żyło się obywatelom, a nie rządzącym, to najpierw trzeba samemu być bardzo bogatym. jednym słowem - oni się najpierw muszą nachapać ile wlezie, żeby w dalszej kolejności móc już spokojnie zadbać o nas.

Gość anna 122
a na dodatek tego,ludziska zachowuja się jak woły i idą za swoim panem,nie sprzeciwiają się nie strajkują .przyjmują wszystko z pokorą,nono podziwiac,ja wysiadam chyba stad wyjade i bede płacic podatki obcemu państwu

Gość staszek po takim
stwierdzeniu pokazałeś że jesteś bardzo mało inteligentny

Gość DO staszek spod monopoloweg
TY SIE LEPEIJ NIE WYPOWAIDAJ BO POJECIA NIE MASZ ZADNEGO O TYM MASZ RODZINE?????? BO CHYBA NIE

Gość kooooooooooo
u nas.. to wszystko do dupy.. na dziecko sobie pozwolic t wyzsza szkola jazdy, jak dla mnie.Praca, mieszkanie ,dziecko -to jest dobro luxusowe w dzisiejszej Polsce, malo kto te dobra posiada .Bieda jest na kazdym kroku, bo jak tu zyc z pensii 1200 i 1500 max z czego połowa idzie na opłaty. przedskoli brak złobkow brak, niania za droga itp, kredyt ciezko dostac bo zdolnosci brak ... eh mam 35 i nie mam szans na dziecko-znaczy niechialabym je skrzywdzic zeby tułało sie po stancjach , bez pokoju własnego.

Gość a na co więcej bachorów
i tak bezrobocie jest jak cholera i co ma rosnąć następne pokolenie sfrustrowanych ludzi bez pracy, by taki wariat jak Kaczyński miał durni by na niego głosowali. A może by tak każda rodzina wychowała jednego potomka porządnie i godnie, a nie 10 gołdupców??????

*gołodupców....

Gość do a na co więcej bachorów
i za 50 lat na 1 pracującego przypadałoby z 4 emerytów

za 50 lat to będzie 20 milionów Polaków i będzie 1 pracujący na 1 emeryta

Gość Duśka ja
LUDZIE SKONCZCIE PIERDOLIC I GLUPOTY OPOWIADAC

Gość do a na co więcej bachorów
a niech będzie 1pracujący na 1 emeryta, ciekawe ile miałby ten pracujący zapłacic do ZUS żeby tego emeryta utrzymać

Gość to nieprawda, że tylko bogatsi
będą mogli sobie pozwolić na dziecko. bogaci będą mieć tyle dzieci ile chcą i ok. ale przykre jest to, że najbiedniejsi (głównie umysłowo) nadal będą się rozmnażać jak króliki i rozprzestrzeniać patologię, podczas gdy te cudowne działania rządu dadzą w kość klasie średniej. podsumowując, coraz więcej będzie w PL idiotów. moje koleżanki z klasy z podstawówki, które zakończyły edukację na tym poziomie mają już po 3 dzieci, podczas gdy wśród normalnych rówieśniczek z tamtej klasy (23 lata) tylko 1 ma dziecko! wiadomo, że to wcześnie, ale przecież patologia sobie dorobi dzieci jeszcze, a ci mądrzejsi w przyszłości ograniczą się do 2, 1 lub zrezygnują z rodzicielstwa. przy okazji myślę, że warto zauważyć, że póki co dzieciaki w szkołach dają ostro popalić - klasa mojego 16letniego brata w jednej z najlepszych szkół w mieście ma średnią 2,61 :] w najlepszej szkole było więcej wolnych miejsc niż podań do niej we wrześniu. ale póki co są to zdolne dzieci, które się zagubiły w poronionym systemie edukacji. natomiast za kilka lat - o ile patologia dotrze do liceum - to będą głównie osoby głupie genetycznie, którym oświata nie pomoże nawet jeśli będzie to system najlepszy na świecie.

pozostanie po tych co całeżycie pracowali i wykitowali po przejściu na emerytyrę. A wszsystko na to wskazuje, że rząd kombinuje w ten sposób, dodając lat pracy

Gość to nieprawda, że tylko bogatsi
wyjaśniam, że pisząc najbiedniejsi mam na myśli patologię, ale to nie oznacza, że uważam, że gdy ktoś mało zarabia, to zaliczam go do patologii. mam na myśli ludzi, którzy nie mają żadnych ambicji, pijaków, kobiety robiące sobie dzieci dla pieniędzy z przypadkowymi facetami, wiejskie dziwki-amatorki (numerek za 4zł, a potem dziecko się rodzi), kolesi którzy skończyli zawodówki i zarabiają więcej kasy niż niektórzy po studiach, ale wszystko zaprzepaszczają na używki albo kredyty na wszystko po kolei, bo ich podnieca gdy mogą wszystko kupić - a potem jakoś się spłaci. mnóstwo jest takich kretynów w Polsce i będzie coraz więcej.