Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobilamogromnybladzaluje

Ile czasu powinnam dać chłopakowi jesli o niego prosil? Ja zawinilam

Polecane posty

Gość zrobilamogromnybladzaluje

Wiec tak: jesteśmy razem od dwóch lat ogólnie bardzo dobrze się dogadujemy wiadomo są gorsze i lepsze chwile ale uwielbiam spędzać z nim czas no ale przejdę do sedna sprawy chodzi o to ze mam takiego kolegę, przyjaciela nie wiem jak to nazwać i zdarzało mi się z nim pisac na gg bądź smsy, czasami dzwonił do mnie o dziwnych porach i były jużo to kłotnie.Wiem że ja mu się podobam i często jego zachowanie było formą flirtu. Ale ten chłopak nic dla mnie nie znaczy, poprostu lubie z nim rozmawiać, wolałabym żeby był dziewczyną wtedy nei było by problemu:P No i po kolejnej rozmowie na temat tego że mam z nim nie pisac tzn po prau dniach wkurzyłam się na mojego chłopaka i napisałam do niego na gg. Chłopak przeczytał tą rozmowę....był tam flirt ze strony tego kolegi ja się w to nie włączałąm....ale...no było za co się wkurzyć i zerwał ze mną...rozmawiałąm z nim przed troszke zmiękł wczoraj powiedział ze potrzebuje czasu żeby to wszystko przemyśleć, że chce przerwy, ze zobaczy jak będzie beze mnie Kocham go bardzo, nie mogę już wytrzymać, jakoś udaje mi sie powstrzymać i nie pisac do niego ale srednio co minute nachodzi mnie myśl żebymoże to zorbic:( a mieszkamy brdzo blisko siebie, gdyby nie to właśnie siedzielibyśmy razem:( tak mi smutno strasznie załuje wiem ze juz nigdy nie odezwe sie do tego kolegi pokasowałąm wszystkie numery i nie chce go znac

Gość no nie wiem alew ciagu miesiac
a powinin sie zdecydowac bo w sumie nie zdradzilas go i nic az takiego nie zorbilas za co trzeba by zerwac ten zwiazek. Z drugiej strony zerwala bym kontakty z tym kolega bo wie, ze masz faceta a wchodzi z buciorami w wasze zycie. On dokladnie wiedziala co robic aby was rozdzielic...telefony o ronych porach, flirty....tez bym sie o to wkurzyla....bo wogole nie powinnas pozwalac na te flirty z jeo strony