Gość anetka80.... Napisano Styczeń 22, 2011 Miesiąc temu ( przypadkiem) natknęłam się blog pisany przez Ewe. Nie ukrywam, że bardzo poruszyła mnie ta historia.... i zastanawiałam się nad pomocą dla Ani- jej chorej córki. Wyznaję zasadę, że pomagać trzeba ale ludziom których się zna bo w okół tylu oszustów. Postanowiłam poszukać więcej info na temat Ani i okazało się, że Ania jest sąsiadką mojej koleżanki więc skorzystałam z okazji i wypytałam znajomą o Anie. Kroplą goryczy była wiadomość, że Ewa ( mama Ani) zmarła w czwartek 20 stycznia. Wiadomość dotknęła mnie tak bardzo bo sama straciłam mamę jak miałam 2 latka. Ewa do samego końca walczyła o pomoc dla córci. Teraz na polu walki pozostał Robert ( tata Ani). Ja nie proszę o datki na konto..proszę...podarujcie choć 1% swojego podatku. Los jest tak okrutny...nigdy nie wiadomo co nas samych w życiu może jeszcze spotkać.... Przeczytajcie blog..... Sama namawiam znajomych i rodzinę aby oddali 1% dla Ani. http://nulka.blox.pl/html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach