Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga21321903812

jak to jest ,że polscy faceci nie są przystojni często ,a

Polecane posty

Gość prawdziwy mężczyzna z Polski
no, ja se lubie czasami postukac jakies cyganeczki no bo to wiadomo, ze polskie kobiety sa opasle i nie dbaja o siebie, stereotypowe matki polki 🖐️

Cheek współczuję Ci, że takiego nie spotkałaś, ale wszystko przed tobą. Poza tym masz przecież tylu fajnych i przystojnych obcokrajowców wokół. Jesteś z jakimś w poważnym związku?

Hehe, są też inteligentni i nawet samotni ( bo podobno kobiety inteligentne są zajete, heh, w dwie strony to działa), więc nie łamać się;]

Gość sukkub87 nl
tak naprawde to pisalem o sobie, bo licze, ze wyrwe jakas loszke z kafe :classic_cool:

Gość jak tak czytam, to
Hehe, a ja nie narzekam na powodzeniu tutaj, ale mam faceta zza granicy i szczerze, to nie znałam jeszcze żadnego Polaka, który by mu do pięt dorastał. Pomijam urodę, bo to może się podobać tylko dlatego, że jest dla Polek egzotyczne. Jest ambitny, pracowity, mądry i ma wiele zainteresowań, kochany, zabawny, niezakompleksiony, zadbany i wie jak obchodzić się z kobietą. Pomijam sprawy łóżkowe, bo może tylko Polkom podobają się duże i ładne penisy z wygolonymi kształtnymi jajeczkami oraz nieziemskie minetki i długi seks kilka razy w ciągu nocy.

Jestem, z obcokrajowcem wlasnie:) najukochanszy chlopak jakiego kiedykolwiek znalam. I czesto jestem atakowana przez Polakow na ulicy, bo mowie do chlopaka po angielsku. Dziwne. Ale to wlasnie te menele. No a normalnego Polaka to nie chcialam w celach matrymonialnych spotkac. Ot tak po prostu, byloby fajnie:)

Gość sukkub87 nl
jak tak czytam, to buahahhah, rozjeebal mnie tekst o penisie i "jajeczkach". Jeszcze sprawdz jak goli okolice odbytu, a potem je wyliz :classic_cool:

Gość sukkub87 nl
PS: jajeczka maja pedaly i cioty. Prawdziwy mezczyzna ma jaja albo cohones :classic_cool:

Gość To prwnieb
Cheek to pewnie murzyn albo ciapak ze cie tak atakuja:p

"Pomijam sprawy łóżkowe, bo może tylko Polkom podobają się duże i ładne penisy z wygolonymi kształtnymi jajeczkami oraz nieziemskie minetki i długi seks kilka razy w ciągu nocy." Jasne, bo Polacy tego nie potrafią :D Naprawdę musiałaś kiepsko trafiać. A może nie jesteś na tyle atrakcyjna, żeby Ci fajni i przystojni Polacy się tobą zainteresowali i dlatego ich nie spotkałaś. Gdzie mieszkasz? Może tamtejsze kobiety też urodą nie grzeszą, albo są bardziej wyrachowane od Polek i mają większe wymagania do facetów, dlatego twój musiał się zadowolić Polką? O tym nie pomyślałaś prawda, bo brak samokrytycyzmu i zarozumiałość ci na to nie pozwalają :D Typowa cecha Polek - wszystkim się wydaje, że są najpiękniejsze i najfajniejsze na świecie i zasługują wyłącznie na księcia.

A co toma do rzeczy? Wcale nie, biały z małego europejskiego kraju. I to mnie wlasnie dziwi. Naszym glupim rodakom nic sie nie podoba ale mam to w mojej kragłej pupie:p

Gość jak tak czytam, to
Tobie nikt nigdy jajek nie lizał, więc Ci żal. Polscy faceci mają to do siebie, że z czasem coraz mniej się starają. Inni z czasem kochają bardziej i bardziej dbają. Możesz im zaufać, bo po porodzie nie zaczynają podrywać sąsiadki "bo Ty jesteś rozepchana". Jakieś inne wartości nimi kierują. Pewnie jakąś częścią Polaków też.

Mieszkam w UK i osobiście uważam, że polscy mężczyźni są ZAJEBIŚCIE przystojni. Nie doceniacie tego co macie, kochane Polki ;)

Gość jak tak czytam, to
Nie mówię, że Polacy nie potrafią być zajebiści w łóżku. Mówię, że ciężko znaleźć w Polsce kogoś z tymi wszystkimi cechami: inteligentny, przedsiębiorczy, opiekuńczy, seksowny, boski w łóżku, a do tego z jakimiś wartościami w głowie. Do tego potrafi śpiewać (i nie jest murzynem).

Gość sukkub87 nl
jak tak czytam, to A po co ktos ma mi lizac jajka ? Wole je umyc pod biezaca woda, a nastepnie usmazyc lub ugotowac po wiedensku :classic_cool:

Gość jak tak czytam, to
Mała pomyłka, jednak jest murzynem. A jego umiejętność śpiewania przejawia się tym, że każdej nocy przed snem rapuje o koksie, dziwkach i forsie :)

"jak tak czytam, to Tobie nikt nigdy jajek nie lizał, więc Ci żal. Polscy faceci mają to do siebie, że z czasem coraz mniej się starają. Inni z czasem kochają bardziej i bardziej dbają. Możesz im zaufać, bo po porodzie nie zaczynają podrywać sąsiadki "bo Ty jesteś rozepchana". Jakieś inne wartości nimi kierują. Pewnie jakąś częścią Polaków też." -Obcokrajowcy zdradzają na lewo i prawo i przed porodem i po porodzie. Nas jeszcze powstrzymuje trochę komunistyczna mentalność i katolickie wychowanie. Na zachodzie i południu jest pełna rozwiązłość.

"jak tak czytam, to Nie mówię, że Polacy nie potrafią być zaj**iści w łóżku. Mówię, że ciężko znaleźć w Polsce kogoś z tymi wszystkimi cechami: inteligentny, przedsiębiorczy, opiekuńczy, seksowny, boski w łóżku" - Bo tacy są już zajęci więc nie znajdziesz, podobnie jak nie znajdzie się takiej wolnej Polki, bo też są już zajęte i pilnowane jak skarb.

Gość jak tak czytam, to
Hehe, mała poprawka, nie o dziwkach i koksie, tylko o tym jak Cię posuwał. Bo ma jedną wadę - jest bi Przede wszystkim nie można generalizować: Polska vs. reszta świata (murzyni not included). Mój po prostu jest obcokrajowcem i jest zajebisty, może to jedyny zajebisty obcokrajowiec. Może wszyscy polscy faceci są boscy, tylko nie ci, których poznałam. Nie mówię nie.

"jak tak czytam, to Mała pomyłka, jednak jest murzynem. A jego umiejętność śpiewania przejawia się tym, że każdej nocy przed snem rapuje o koksie, dzi**ach i forsie " - A może to podszywaczu przystojny Anglik zalewający się w pubach non stop w trupa, rzygający i śpiący pijany na chodniku i urządzający burdy?

Gość Ofitzere NKWD
polki to chuuje :o

Gość ghjffhfhf
Koszmar to co wymaga polacek

Gość fakt z pyska
a ciebie co to obchodzi? boli cie ze chca ladniejsze od ciebie czy to ty jestes ta zajebista laska, tylko nie potrafisz odmowic jak taki polski pasztet cie adoruje? :D

Gość Pani Gienia advanced cleaner
No dobrze pośmialiście się, a teraz jazda z topiku bo muszę pozamiatać i umyć podłogę.

Gość olga21321903812
'' 15:28 [zgłoś do usunięcia] Riczard Alpert No cóż wiele Polek też nie przypomina tej Pani: http://www.youtube.com/watch?v=uSI061gJ4yo Polki maja dość ładne ciała . Co je np. wyróżnia od przeciętnych Amerykanek. Ale zarówno z Latynoskami i Azjatkami nie mają startu. Na chłopakach to się nie znam, ale jakie cechy wg. autorki musi posiadać facet by został uznany za przystojnego i jakie są podstwowe różnice między Polakami i tymi cudzoziemcami wg. autorki?'' Nie rozsmieszaj mnie riczard. Ona się może przy mnie schować.

w 100% zgadzam się z autorką tematu; niestety taka jest brutalna rzeczywistość, a szkoda bo właśnie bardzo chciałabym być z Polakiem, a nie z obcokrajowcem

Gość taaa olga
nie badz smieszna dziewczynko