Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEZ NADZIEi

pozegnanie od samobujcy

Polecane posty

Gość BEZ NADZIEi

tak naprawde bardzo ciezko mi cokolwiek napisac jestem juz w takim stanie checi skonczenia ze soba ze ciezko zebrac myslii cos sensownego napisac robie to tylko poto bo zycie jest piekne (ale niestety nie dla mnie)w jakis sposub chcialbym sie pozegnac albo choc nachwile byc z wami. ktos wie jak najlatwiej i zeby byla pewnosc smierci to zrobic? mam jedna prosbe nie piszcie tekstow typu sa specjalisci ktOrzy pomoga albo ze jestem debilem (jestem nim wiem o tym przeciez chce juz zniknac) nie ma dla mnie zadnej szansy jestem uzalezniony chory psychicznie wyrok w zawieszeniu a teraz zlapany z odrobina zioła stracilem prace bylem kierowca transport miedzynarodowy stracilem kobiete ktora kochalem .cale zycie sie posypalo ...pozdrawiam wszystkich zycze udanego szczesliwego zycia.

Gość mam dla ciebie nowy cel
kup słownik ortograficzny i czytaj codziennie jedną stronę

Gość 25u6u
Dam ci dobrą radę: dla kobiety nie ma sensu wszystkiego tracić. Sama jestem kobietą i wiem co mówię. Poza tym gorzej jakbyś miał wyrok do odsiadki natychmiast. Ale i tak myślę, że to prowokacja.

Gość faceci to złamasy
życie jest fajne nawet na marginesie społecznym czy po za czy przed spróbować można choć czego .........życie należy do mnie i do Śmierci nadzieja służy przede wszystkim do manipulacji ja jej nie potrzebuję

Gość BEZ NADZIEi
zartowalem chcialem zachecic was do rozmowy