Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxyyy

jak popełnilibyście samobójstwo?

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxyyy

tradycyjnie np. przez powieszenie, podcięcie żył itp czy upozorować jakiś wypadek np. samochodowy?

Gość hhhhhhh...........
wzielabym proszki, chybanajmniej bolesne

Gość asdfgbhnjmk,l
zastrzelona po dokonaniu zamachu:D

Gość najlepiej to wskoczyć
do klatki z dzikimi zwierzętami

Gość ersees
rzucilbym sie pod pociag . .Wypadek samochodowy to nie jest pewna smierc czasem mozna wyjsc z tego rannym i przezyc .. Pociag to pewna i fajna szybka smierc .. Powieszenie to tez szybka smierc , chociaz nie tak szybka jak zderzenie z pociągiem.. Wiec to pewien minus jest .. Lepiej odejsc w ciagu ułamkow sekundy .. Przez powieszenie mozna zyc kilka nascie sekund od chwili powieszenia ..

Gość faceci to złamasy
nie ma na tyle fajnego sposobu żeby wogle o tym myśleć

Gość hhhhhhh...........
a ja i tak jestem za proszkami, nic sie nie czuje w sumie, a pociąg zawsze moze sie jakosniefortunnie wlec i jeszcze zdązy sie zatrzymac, a potem motorniczy mialby przezemnie problemy..

Gość ersees
pociag ma jeden minus - czekanie na nadchodzaca smierc moze sie dluzyc w nieskonczonosc .. A poza tym to ma same plusy , bo smierc nadchodzi w czasie mniejszym niz jedna sekunda , jest pewna i bezbolesna ..

Z tym pociągiem to głupi pomysł. Może cię pociąć na kawałki, a ty wciąż będziesz żył. Aż się wykrwawisz na śmierć za po kilku minutach.

Gość ersees
, a pociąg zawsze moze sie jakosniefortunnie wlec i jeszcze zdązy sie zatrzymac, droga hamowania pociagu wynosi 1 km .. Wiec nie ma zadnych szans zeby sie zatrzymał .

Gość fghjfkhgdkhgd
po pociągu to cie będą zbierać pare godzin, na pogrzebie trumna zamknięta nie fajnie :o

Gość jak tak czytam, to
Jakbym miala popełnić samobójstwo, to bym chciala wcześniej coś ciekawego, glupiego, bardzo odważnego zrobić. Pewnie by były takie jaja potem, że nie chciałoby mi się umierać. ...... http://roxanne.pl/prezent_na_walentynki.php

Gość ersees
Z tym pociągiem to głupi pomysł. Może cię pociąć na kawałki, a ty wciąż będziesz żył nie ma szans . Chyba ze jedynie bedzie miec nogi na torach to mozesze przeżyc . JEsli całym ciałem wjedziesz biedzy tory to 40 tys ton rozgniecie cie w proch i nie przeżyjesz tego ... Uderzenie w pociag mozna przezyc tylko jesli nie wejdziesz całym ciałem na tory , a jedynie wystawisz tam konczyne .

Samobójstwo Jerzego Kosińskiego ....Zrobił to metoda polecaną przez Helmock Society- nowoorleańską grupą pomagają odejść z godnoscią beznadziejnie chorym. Ta metoda to kombinacja alkoholu, barbiturientów z foliową torbą, którą zawionzał sobie na szyi. Tak odszedł świetny pisarz Arthur Koesler, z resztą razem z żoną. To zawiązanie torby wydawało mie się najtrudniejsze i upiorne. I, co? -No i zawiązałem. Na próbę, żeby poczuć. Miałem w domu dwa rodzaje toreb, takie zwykłe, z supermarketu. Jedna była przezroczysta, druga nie. Hemlock Society zostawia prawo wyboru. Czy się ma ochote do końca widzieć, czy nie. Wielu Amerykanów popełnia samobójstwo, skacząc nocą z Golden Gate Bridge w San Frascisco. Z jednej strony mostu jest kompletna ciemnosc , z drugiej- oszałamiajace światła miasta. I wszyscy skaczą w stronę światła. Jakby bali się ciemności? No więc wybrałem przezroczystą torbę. No i ? -No i zdjąłem. Wytrzymałem dwie minuty. Niedługo, ale wystarczyło, żeby zaczęło brakować powietrza. O czym sie wtedy myśli? -Najpierw to ciekawe, potem szum w uszach i panika, że nie zdążę rozsupłać supła pod szyją. Potem głęboki oddech i wstyd, że sie robi dla zabawy rzeczy ostateczne. Może pani spróbować. Bałabym się. Kosiński w pożegnalnej notce napisał: Kładę się do snu na dłużej niż zwykle. Nazwijmy to wiecznością.... Wszedł do wanny z gorącą wodą. Kiedy go żona rano znalazła- miał pęknięty brzuch i strasznie podrapane piersi. Morderstwo wykluczono, ale jakis tabloid zasugerował, że żona zabiła go z zazdrości, powody miała, a była większa i wyższa od niego, więc zaniosła do wanny i utopiła. Potem bardzo przepraszali. Ja myslę, że to ciało się broniło, ratowało, może chciało zdjąć worek zupełnie poświadomie. Kosiński twierdził, że potrafi oddzielić seks od psychiki, ciało od jaźni. Potrafił w trakcie stosunku, czytac ksiązki. Poczytajcie , miła lekura.

Wykupiłabym bilet na mecz w sektorze kibiców z jednej drużyny i poszła ubrana w barwy innej znienawidzonej przez nich ;) ;)

Gość hhhhhhh...........
albo jesli chce sie miec 100 procentową pewność, to można wziąc proszki, przywiązać cegły do butów, zaczepić sobie line i skoczyc do rzeki, jesli sie lina urwie to zawsze zostaje utopienie bo sie bedzie mialo cegly, a jesli i cegly sie odwiązą to zawsze proszki zostają, ktore juz ma sie w organizmie.....

Gość ersees
400 tys kg pociąg da sie to przezyc ? NA pewno szanse na przeżycie są o 85 % mniejsze niz w zderzeniu z autem

Gość ersees
idealna smierc - 1.powinno sie zginac w czasie mniejszym niz 1 sekunda od chwili wykonania wyroku 2. powinna byc bezstresowa czyli nadejsc nagle . -3. powinna byc bezbolesna . O ile pociag spełnia pierwszy i trzeci punkt , o tyle nie spełnia punktu 2 .. Poniewaz oczekiwanie na nadjezdzajacy pociag moze byc stresujace .

to to tylko francuski wynalazek gilotyna, choć miłość francuska , znacznie przyjemniejsza

Gość ersees
ale jezeli znacie sposob ktory spełnia te 3 punkty to jesteśmy w domu

Samochód to głupi pomysł. Można komuś zrobić krzywdę i po co zabierać ze sobą do grobu samochód jeśli to nim planowalibyśmy się rozbić? Pociąg i tak będzie musiał po chwili się zatrzymać wkurzymy osoby podróżujące, i jak ma się czuć osoba jaka prowadziła pociąg i nagle jakiś debil się pod niego rzucił? Jeśli już robi się sobie krzywdę niech to będzie krzywda tylko jednej osoby a nie wielu.

no gilotyna spełnia te warunki, francuski lekarz w czasach rewolucji siedział po gilotyną i badał jak długo żyje ścięta głowa, no trochę więcej niz 1 sekunda

Gość hhhhhhh...........
strzelić sobie w łeb? to chyba spełnia wszystkie punkty

Gość uythgfb
samobojcy gina humanitarnie , a ci co zyja kilkadziesiat lat mecza sie czesto w szpitalu zanim zginą

czytałem na wp opowiadania maszynistów po tym jak samobójca rzuci się pod pociąg. Słyszy tylko głuche uderzenie w blachy i hamowanie pociągu. Jechałem kiedyś z Katowic i na jakimś zadupiu skoczył debil pod pociąg. Myślałem, że cholery dostanę, ponad trzy godziny spóżnienia.....

żona mi opowiadała , pracuje w hospicjum, jak odratowana samobójczyny leżała u nich do śmierci , chyba 8 miesięcy. Umarło jej pół mózgu i była taka zawieszona między życiem a śmiercią.

Gość hhhhhhh...........
ej ale ta kulka w łeb chyba nie jeste zła 1)ginie się chyba w czasie mniejszym niż 1 sek. (chyba ze sie myle) 2)beztresowe,naciskasz i po ptokach 3)bezbolesna? hmm...wlasciwie to jak trwa tak krotka to chyba nie boli tak bardzo

ale po przeczytaniu sprawozdania tego wydarzenia w USA, gdzie wariat strzelił tej pani senator w głowę, a ona jeszcze żyje po tylu dniach, to bym zrezygnował ze strzelenia sobie w łeb, no chyba, że byłaby to armata jak ma brudny Harry....

Gość hhhhhhh...........
oj bo to trzeba wiedziec jak i gdzie strzelac

Gość uythgfb
a ja uwazam ze samobojstwa powinny byc dotowane z budzetu panstwa