Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina kosztela

szef mnie szantażuje

Polecane posty

Gość ewelina kosztela

kwestia jest taka , że chciałam odejść do konkurencyjnej firmy . Mam tam atrakcyjniejsze warunki i pakiet socjalny.Niestety kiedyś miałam przelotny romans z szefem podczas podróży służbowej , było to w listopadzie.Teraz on powiedział, że gdy odejde to zasugerował, że mój narzeczony sie dowie.Powiedział tak w tajemniczy sposób :( jestem w szoku, nie wiedziałam że tak można poradźcie coś

Gość ewelina kosztela
tak,byłam

Gość ewelina kosztela
tak, byłam. Ze swoim obecnym narzeczonym, potem zaszłam w ciąże, nie wiedziałam z kim i usunęłam to dziecko.

Gość ewelina kosztela
podszywa sie wyżej ,nie byłam w ciązy

no to sama sobie jesteś winna :D a szef ma jakies dowody na Wasz romans? jeśli nie, to go olej i idź do konkurencji. Myślisz, że przyjdzie do Twojego narzeczonego z takimi rewelacjami bez dowodów??

Gość ewelina kosztela
tzn powie gdzie to było ,poda datę itp nie wiem jak zamierza to zrobić ale zasugerował boję się bo mam zaplanowany termin ślubu

"tzn powie gdzie to było ,poda datę itp" poda date Twojej podróży służbowej? która chyba tajemnicą nie była? i czego te informację dowodzą, ze nadstawiłaś tyłka w trakcie tej podróży? daj spokój, najwyżej wyśmiejesz frajera a narzeczonemu powiesz, że facet tak gada z zawiści i tyle.

Gość natchnienie..
mam nadzieje ze powie twojemu facetowi!

Gość ewelina kosztela
ale jednak mnie to przestraszyło bo narzeczony ma juz jakąś wątpliwośc może jeszcze jakis anonim mu wyśle , nie wiem :(

a szef ma żone? Jeśli tak... to powiedz, że jeśli Twój narzeczony się o tym dowie to jego żonka będzie następna.

Gość ewelina kosztela
on jest po rozwodzie to jemu to wisi tak mi sie wydaje

Gość a co tam jest poszerzone?
powiedz mu, że jak to upubliczni to zrobisz mu sprawę o mobbing i wykorzystywanie seksualne w pracy :P

Gość ewelina kosztela
wydaje mi sie że po tym co powiedział i tak juz nie chce u niego pracować musze sie wynieść ale wiem że on sie zemści, jeszcze nie wiem jak uważa że dużo we mnie zainwestował, że dał mi szanse , że dzięki niemu sie wyrobiłam i jestem dobrym pracownikiem