Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmmmmmmmmmmmmm

Wygląd

Polecane posty

Gość Hmmmmmmmmmmmmmm

Cześć. Wiem, wiem- było już dużo takich pytań, ale jednak nie odpowiadały mi tak do końca. Przede wszystkim do chłopaków i mężczyzn: Po pierwsze- jakie dziewczyny wam się podobają i na co najbardziej zwracacie uwagę? Ja mam 169 cm i 55 kg. Wiem, sporo ;/ Osoby w moim otoczeniu są duużo szczuplejsze ode mnie. I najgorsze, że od pasa w górę jestem bardzo szczupła, moim problemem są nogi. Pewnie bardzo zwracacie na to uwagę, więc powiedzcie-jakie nogi lubicie? Po drugie- karnacja. Jestem mulatką i mam okropne kompleksy z tego powodu, bo mój ideał urody to prawie biała cera. Jaką wy wolicie? I czy jesteście gorzej nastawieni do wyglądu mulatek?

Gość sumimasen
niech zgadne. masz 16 lat?

Gość hfcgcfffyjjuh
bzyknol bym cie skrbie

Gość sumimasen
ale i tak wieku nie podasz tylko teraz napiszesz, ze wiek tu nie ma nic do rzeczy :D

Przy wzroscie 169cm nie moze wazyc mniej niz 67-68, gdy jest to roznica rzedu 100-200g to daje jej tydzien czasu na przytycie ... ... oczywiscie pisze zartobliwie, bo ten temat to prowokacja, bo zadne inteligentne stworzenie nie postrzega innych przez pryzmat wymiarow / nog.

Gość Hmmmmmmmmmmmmmm
Nie, nie mam. Nie uważam że wiek nie ma nic do rzeczy, alemimo to go nie podam. I prosiłam o normalne odpowiedzi.

Gość Hmmmmmmmmmmmmmm
Hm, może faktycznie nie. Ale źle się czuję z tym, że jestem grubsza.

Gość gsdfffffffgsdfgd
Hmmmmmmmmmmmmmm A ja szukam mulatki bo są śliczne,tylko jakoś nie mogę znaleźć :( Więc jak dla mnie przesadzasz z tymi kompleksami :P

Gość natchnienie..
normalnie kaszalot, heheheheeh :D lecz kompleksy:D

Gość oooooooooohfiehf
przecież widac, że to dziecko. jak nie to lepiej zglos sie autorko do psychologa, bo jestes zacofana w rozwoju. pa