Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnaanananannanananaa

Kobieta powyżej 18 lat jest już stara

Polecane posty

Gość innnaanananannanananaa

Taka prawda. Już dwudziestoparolatkami faceci się nie interesują :(

Gość ciekawa jestem jak było
szczególnie jak ci faceci dopiero co odkryli, że istnieją kobiety, to znaczy ci z podstawowej:):)

Faceci tez nie są coraz młodsi Jakoś nie odczułam tego by mniej się interesowali

Gość jjjjjjjjak to jest
Jeśli kobieta powyżej 18 lat jest już stara, a poniżej 18 lat jeszcze nie jest kobietą.....................to o co ci chodzi tak naprawdę?

Gość ttttaa szczegolnie ze ty
masz 15

Gość ;lhjgf
18 lat???? To kobiety tyle zyją?? :D

Eeh,dziewczyno,co ty pleciesz..Jeszcze nie trafiłaś na swojego,to nie znaczy,że jesteś stara.STARA! Nie wiesz,co to znaczy być starym człowiekiem..Nie obniżaj swojego poczucia własnej wartości,bo jakieś chłopaszki cię nie podrywają.Życie się kończy po 20-stce,co za opinia.Schowajcie się,ludzie i zajmijcie czymś sensownym,bo macie jakieś urojenia:):):):)

Gość ffggg
istnieja istnieja...te mlodsze moze chetniej daja d..y ale dla facetow to tylko przygoda. Wiele razy slyszalam ze te dziewczyny po 20tce sa madrzejsze i maja madrzejsze myslenie.Wbrew pozorom jednak kazdy darzy do szczesliwego zwiazku a w rezultacie do slubu,no moze sa wyjatki ale wiekszosc ludzi ktorzy mnie otaczaja tak wlasnie mysli. A skoro tak mysla tzn ze szukaja odpowiedniej polowki, a taka przed 20-tka raczej nie jest dobra kandydatka bo zwyczajnie jest za mloda i ma siano w glowie...przepraszam; kariere!