Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

postaram się być kulturalna

Czas zmienić nick bo matki to wredna grupa społeczna...

Polecane posty

Raczej nie było powodu żeby Cię zbluzgać, nie przejmuj się :) Wchodząc na to forum wyobrażałam je sobie całkiem inaczej- czytając niektóre wypowiedzi po prostu szczęka opada :D

Gość bo tak i już
Kulturalna, mysle że nie ma co się przejmować. Mi też się czasem w kieszeni nóż otwiera i na złosliwość reaguje zlośliwością. Niektórym nigdy nie dogodzisz i zawsze znajda powód by zbluzgać. Ot zły wózek, złe poglądy, źle się myjesz, załozysz topic o nie takim temacie ( ! ), źle karmisz, źle zyjesz :P Ja tam lubie Cie czytać ;)

Gość autorko ja cie lubie i olej
reszte, tak tu juz jest:) a co do zlosliwosci to moge wszystko zrozumiec, gdy sie eni zgadzam z wypowiedzia nawet gdy nie lubie osoby wypowiadajacej sie ale nei rozumiem zlosliwoscia zwlaszcza wylgarnosciw przypadku kiedy ktos zaklada nowy temat a po 1 postem z 10 roznych wypowiedzi "jebaj sie dziwko" wypierdalaj itd... a co do jagody to coz kto sie czubi ten sie lubi hiihihih acha i jeszcze jedno te wariatki co wypisuja to nie sa matki zwykle to jakies sfrustrowane nastolatki :P:P i jest ich kilka tylko piszac na pomaranczowo wydaje sie ze jest ich duzo

Gość hrthetr4h
Co do jagody... Ona sobie sama na taką opinię zarobiła... Trudno szanowac człowieka który chwali się tym, że mu szkoda wysterylizować psa a absolutnie nie szkoda topić szczeniaki w wodzie bo to taniej...

hrthetr4h, no właśnie o to mi chodzi, o tłamszenie np jagody za samo pojawienie się, za to że napisała. Cóż, nie ważne co napisała na innym temacie, liczy sie ten konkretny, obecny w którym pisze, a odnoszenie sie do jej poglądów które nie maja związku z tematem... po co? Mimo że napisze coś rozsądnego i mądrego to jazy są. Bo to jagoda, ktoś inny by zamieścił ten sam post jazd by nie było. Ciężko tu się utrzymać na czarno. np proszę wzorowa wypowiedź "mama razy dwa?znow ta tepa oslica co ma 6 klas i dwojke dzieci a trzecie w drodze...rany to forum schodzi na psy" czy ma to jakikolwiek związek z napisanymi przez nią słowami. To nie chodzi o to że czuję sie urażona, bo nie czuje, raczej zaogniona, pompatyczniej "gotowa do walki"

kulturalna, to skoro tak ci zle to moze laskawie pozbieraj zabawki i wynies sie na inne forum:O o co ci chodzi? piszesz,ze zdarza ci sie samej pojechac po kims,bywasz niemila itd..TO CZEGO TERAZ OCZEKUJESZ? czytalam kilka twoich wypowiedzi w roznych topikach i sorry ale najczesciej malo masz do powiedzenia oprócz zlosliwego czepialstwa:O idz na gazeta.pl, tylko pamietaj-tam za takie pyskówki, jak tu ci sie zdarzały masz bana na dzien dobry :D

No wlasnie moja poprzedniczka tez nalezy do osob na forum ktore zasmiecaja to miejsce czepia sie o byle co zamiast odpowiadac na jedno konkretne pytanie. Ja przed chwila bylam na forum na ktorym matka prosi o rzeczy dla dziecka ja sie udzielilam po czym wszyscy zaczynaja po mnie jechac i moja poprzedniczka zamiast udzielic sie na zadane pytanie na forum pisze cos do mnie.

doczytałam:O tylko ty chyba sadzisz,ze jak znikasz z jednego topiku i pojawiasz sie na innym to powinnas miec znowu czysta karte:O tylko dlaczego?skoro piszesz z kims kogo wczesniej zmieszalas z błotem albo udowadnialas mu na sile jego "głupote" w twoim pojęciu? to dlaczego ktos ma zapomniec i udawac ze twoj nick widzi pierwszy raz na oczy:O dlaczego sobie dajesz prawo osadzania innych a innym odbierasz taka mozliwosc:O a ten topik chyba najlepiej swiadczy o tobie i twoich pogladach na inne matki:O

Młoda mama :O,zapytalam wczoraj na innym topiku czy "POTRAFISZ SENSOWNIE SKLECIC ZDANIE" BO TWOJE WYPOWIEDZI OGRANICZYŁY SIE DO WYZWISK!! DO TEGO PISANYCH BEZ ŁADU I SKŁADU WLASNIE!!! poczytaj jak sama zwracasz sie do innych a potem zwracaj komus uwage:O

Młoda mamo,zeby nie byc gołosłownym :O 20:12 [zgłoś do usunięcia] młoda mamaa Po Chu*j sie udzielacie jak nie znacie sytuacji? Po to zeby podogryzac lpmus? Cieszy was to?/ A moze podnieca? Jak was to irytuje to nie musicie tu wchodzic. Idzcie sie lepiej robota zajac , przynajmniej cos pożytecznego zrobicie! A jak ma chore dziecko to jest powod zeby sie nabijac albo dochodzic co i jak? A moze TY bedziesz w podobnej sytuacji ( do prosze prosze) Wiec nie wymadrzaj sie bo nie zablysnelas swoja wypowiedzia! 20:23 [zgłoś do usunięcia] Młoda Mamaa ze co?? jakim MOPSIE HAHA CHYBA POMYLILAS OSOBY NAUCZ SIE CZYTAC JA DO ZADNEGO MOPSU ISC NIE POTRZEBUJE HAH PROSZE CIEE NIE ROWALAJ MNIE XD 20:44 [zgłoś do usunięcia] Młoda Mamaa oo ALE ZABLYSNELAS ! TO WSZYSTKO NA CO cIE STAC? zACHOWUJESZ SIE JAK ROZPIESZCZONA GOWNIARA KTOREJ CHLOPAK NIE DOGODZIL!!! 1Boedna widac ze matka natura inteligencja Cie nie obdarzyla ;] 20:50 [zgłoś do usunięcia] Młoda Mamaa NO WLASNIE TAK SAMO UWAZAM .STWIERDZILAM ZE NIE MASZ MEZA BO NIE ZACHOWUJESZ SIE JAK MATKA pODNIOSLAS SWOJA SAMOOCENE W TEN SPOSOB?? 20:51 [zgłoś do usunięcia] gośka co ma ktośka Mloda mama,a zdanie potrafisz sensownie sklecic? 21:05 [zgłoś do usunięcia] Młoda Mamaa GOSKA CO MA KTOSKA akurat Twoj nick mowi sam za siebie . A Ty umiesz zdanie splecic? skoro nawet w nicku jakies niewiadomo co PRZYPOMNIALAS SOBIE CZY CYTOWAC DALEJ?????

dlaczego sobie dajesz prawo osadzania innych a innym odbierasz taka możliwość NIGDY nie przerzucałam jednego tematu do drugiego i mojej opinii o autorze( chyba że uwaga typu "po co zakładasz kolejny jednobrzmiący temat") Owszem osadzam, w temacie w którym pisze, a nie samego autora na każdym wątku na jakim uda mi się go dorwać.

Ok,kulturalna moze i nie piszesz pewnych rzeczy z zamiarem pojechania po kims ale wiekszosc twoich postów naprawde mozna tak odebrac:O Sama mam cisnienie na niektóre ograniczone istoty na tym forum ale nie oczekuje,ze beda mnie kochały za to co im wczesniej napisalam :O Najlepszy przyklad to Młoda mama:O

ale w sumie czemu Cie to tak boli? To tylko wirtualny swiat zlozony z przypadkowych ludzi,madrzejszych, głupszych itd wyłączasz kompa i tego nie ma, wiec po co siebie zawracac glowe tym ze jakas panienka sobie ubzdurala to i tamto:O musiałabym chyba nie miec innego zycia i siedziec non stop na kafe zeby mnie to wzruszało:O

Gość do mlodej mamy
tak z ciekawosci ile milas lat jak urodzilas 1wsze dziecko?

Gość mozna czekac w nieskończoność
wyolbrzymacie i tyle :) mnie takie wypowiedzi smieszą - jakby to było do mnie to bym na to lała ciepłym moczem, najlepiej ignorować,niepotrzebnie birzecie to do siebie 🖐️

Nie boli wkurza. Gośka czemu pamiętasz tylko posty złośliwe.i czemu na ogól tylko te sa przytaczane. zajrzałam do starych tematów żeby doszukać się tej złośliwości, no i znalazłam w 5 tematach na 20 zapisanych. Ale większość i tak te 5 tylko zapamięta i rozpamiętywa. A wkurza mnie chyba bardziej na forum bo tu łatwiej być odważnym i łatwiej rzucić słowa na wiatr, bo niezależnie co piszę, nie znacie mnie i nigdy nie poznacie, a tak pochopnie i szybko oceniacie. w dodatku na podstawie bardzo wybiórczej.

Gość do tego powyżej....
ludzie wszędzie są beszczelni... Na każdym forum... z zazdrosci, z pwodu złego humowu, ze zbyt wysokiego mniemania o sobie... często takimi złosliwymi uwagami dowatroścoiwywuja sie, bo komuś innemu jest przykro, bo ktoś inny okazał sie słabszy,...

słabszy, no nie wiem. rozmawiałam dzis na temat tego z bratem( który kafeterię zna) i w pewnym monecie okazało się że uważam że zmiana nicka okazała by sie słabością owszem nie wkurzało by mnie tak dużo, maiła bym spokój, ale to jak przyznanie sie do porażki, ucieczka. No właśnie na forum są a w życiu ciche myszki.

Gość do tego powyżej....
ja w takich sytuacjach staram sie nie karmic troli, jak to napisała jedna z kontrowersyjnych na forum osób i.. zgłaszam pewne posty do usuniecia.... Niestety, kiedys, piękny i długaśny topic, który tworzyłam pod czarnym nickiem, został zabity przez tych idiotów, co wymysłają bzdury...

Nie nie kochana. Niektorzy nie rozumieją temtu. Chodzi mi o to że udzielam się na pytanie autorki a tu zaczynają po mnie jeździć. Czyli ja mam słuchać jak po mnie jadą i nic nie odpowiadac? akurat na to sobie nie pozwole. I nie obrażam nikogo bez powodu. Autorki nie obraziłam ( tylko tych którzy zmieszali mnie z błotem. I nie musisz cytować moich wypowiedzi iż sama przesłałam link. A po co Ci to kiedy urodziłam pierwsze dziecko? Żeby po mnie jechać? Mam tylko jedno dziecko. :)