Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasd

jakie macie marzenie?

Polecane posty

Gość dasd

takie największe?

Gość dasd
podnoszę

Gość nieśmiała i smamotna
mieć dużo koleżanek przyjaciół kolegów, być z chłopakiem który mi się podoba. A ty>

Gość Awikoratia
ja tak samo jak dziewzyna wyżej :)

Być z kimś dla kogo wszystko rzucę i do końca życia nie obejrzę się za innym. Ale przede wszystkim zrobić karierę, wyjechać do ciepłych krajów na stałe, nie mieć większych problemów poza: "w co się ubrać?" i "co zjeść na obiad?".

Gość nevergiveuppp
ja nie mam marzeń, mam plany sieć hoteli w krajach raabskich organizator podrózy

Gość celebrattionn
zawsze chciałam miec kochającego męza i dzieci. Ale tacy nie istnieją..:(

Gość a ja marze o tym
zeby miec swoj wlasny prywatny zamek na poludniu Francji.

Gość uuuff
zamek lepiej pałac

Gość dasd
ja chciałabym dobrze zarabiać, być z facetem z którym jestem teraz, już na zawsze. Zdać prawo jazdy, nauczyć się chodzić na wysokim obcasie ;p

Gość O_lala
o[ptokpyo yjyu7 jui u i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i u y u 7i uyity yu u y y y y y y y y y y y y y y y y y y y y y y y u u i io o p [ p o o i iu y u i io o i u y u i u y u i y u y u y u y u i o i jk j y u i 8 7 uy u i u u y t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t tt t t t t t t tt t t t t tt t t t t t t t tt t t t t t ttt t t t ttt ttttt t t t tt t t t t t t t t t t t t t t t tt t t t t t tt t t tt t t t tt t t t t t t t t t t ttt tttt t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t tt t t t t t t t t t tt y y y y yy y y y y t r r r r rr r r rr rr r rr r r r r r r r rr r r r r r r r rr r r r rrrr r r r r r rr r r r rr rr r r r r r r r r r r rr r r r r r rr rg g gg g g g g g gg g g g g g gg g g gg g g g g g g g g g g g gg g g g g h h h hh h h h hh h h h h h h h h h h h hh h h h h h hh h h h hh h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h h hh h h h h h h hh h h hh h hhh h h hh hh h hhhhh h h h h h h h h h h h h