Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mario19bb

Czy moja EX chce wrocic???Poradzcie bo sie pogubiłem:-/

Polecane posty

Gość Mario19bb

Witam na początku dodam ze nie mam 19 lat tylko 23...Poznalem moja ex prawie 2 lata temu odrazu iskrzylo i bylo super,wiedzielismy ze bedziemy razem...i tak bylo,wiele wyjazdow wspolnych chwil zawsze brala mnie pod uwage w kazdej sytuacji.Ma ciezki charakter troche powiedzialbym wladczy...jak sie cos jej nie podobalo to mowila ze to koniec a ja lecialem jak pies przepraszalem,pokazywalem jak bardzo mi zalezy i teraz wiem ze to byl moj blad...dalem sobie wejsc na glowe...kiedy bylismy razem w Norwegi na jednej z imprez sie wkurzylem na nia postanowilem tak samo powiedziec jak ona to robila i powiedzialem ZE TO KONIEC!!niesiety mnie nie prosila i nie blagala...:-/mowila ze kocha ale wojna goni wojne i taki zwiazek nie ma sensu...minely 4 miesiace ja sie zdystansowalem praktycznie wogole sie nie odzywam...i mowilem ze nie chce miec zadnego kontaktu tym czasem moja ex sie odzywa od czasu do czasu..2 dni przed Sylwestrem napisala czy pojade z nia do Rzymu na sylwestra??-Ja odmowilem!(zeszlego Sylwestra spedzalismy razem w Pradze)i tak co jakis czas sie odzywa jak mialem wypadek tez wypisywala czy wszystko ok itp.ostatnio nasza rozmowa tak sie potoczyla ze powiedziala mi ze codziennie o mnie mysli ze kocha.ale chce byc sama przez 2 3 miesiace ze musi pomyslec nad swoim zyciem juz 4 miesiace razem nie jestesmy...a wlasnie za dwa miesiace nasza wspolna kolezanka ma urodziny i moja ex chce zebysmy razem jechali jednym samochodem wrecz nalega ale nie mowi dlaczego?dodam ze ta kolezanka mieszka w nadjeziornej miejscowosci gdzie wspolnie wiele przezylismy i jezdzilismy tam tak czesto jak sie dalo...TO BYLO NASZE MIEJSCE.Krotko mowiac moja ex nie szanuje mojej decyzji o braku kontaktu bo sie odzywa co jakis czas,mowi ze codziennie mysli o mnie ze tez kocha ale nic wiecej nie robi:-/czy sa szanse na powrot??czy jechac z nia na te urodziny i pokazac ze jestem warty powrotu??Z gory dziekuje za odpowiedzi czy podpowiedzi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować