Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzooo zalamana

Bede miec 3 dziecko!!! jestem zalamana

Polecane posty

Gość bardzooo zalamana

To pewne, potwierdzone przez lekarza, jestem w ciazy!!!! Boze!! dlaczego ja!!! Mam juz 2 - blizniaki, maja 10 lat i dopiero od niedawna czuje, ze zyje! a tu znowu :(

Gość ja akurat mam 3 dzieci
ijest fajnie, z tym ze mam minimalna roznice wieku. chetnie zaadoptowalabym twoje dziecko, gdbym miala dodatkowy pokoj w domu.

nie załamuj sie, bedzie dobrze. wiem ze dzidzia zajmie cały twoj czas /dla siebie/ ktorego pewnie ci brakowało przy wychowaniu blizników ale pewnie zostanie ci to wynagrodzone tylko poprostu pozniej niz sie tego spodziewałas.ja bardzo chcialabym miec drugie ale nic z tego :( pozdrawiam

Gość współczuje szczerze.
:o nie możesz usunąć?

Gość nananannanana
to usuń albo oddaj masz problem

Gość shdsadad
a antykoncepcja to co? jejku...należało mysśeć babo:)

Gość bardzooo zalamana
Biore tabletki ale bylam chora- mialam zapalenie pluc i to pewnie wtedy :( Jakby to zalezalo tylko ode mnie to bym usunela ale moj facet sie cieszy, nie moge mu tego zrobic :(

Gość maly chrabaszcz
pomysl o ludziach ktorzy ie moga i zycie by oddali za 3 a nawet 7mke. zostalas wybrana :)

Gość bardzooo zalamana
wiesz cos w tym jest! tez mnie to zastanawia- dlaczego ja? moja siostra sie stara od kilku lat, bardzo chce a nie moze! a ja? :( blizniaki urodzilam bardzo wczesnie bo mialam 18 lat i dopiero od niedawna tak na prawde zyje! i znowu :(

Gość maly chrabaszcz
na pewno tylko teraz jestes zalamana , bo jestes w szoku. minie i na pewno za pare miesiecy nie bedziesz mogla sobie wyobrazic zycia bez tego malego brzdaca!!!

Gość bardzooo zalamana
obys miala racje, narazie caly czas placze :(

Gość 938210983
ja tez za każdym razem jak dowiadywałam sie o ciiaży płakałam. Może będa kolejne blizniaki?

Gość bardzooo zalamana
matko!! nie strasz!!

Gość maly chrabaszcz
ja jestem pewna. jest tyle ludzi wokol mnie ktorzy placza , prosza, czekaja i nie moga miec dzieci. przykro na to patrzec. Trudno moze Ci teraz to dostrzec ale jestes szczesciara!!! :))

Gość motylica kolorowa
fdziewczyno ciesz sie ze masz dzieci ja staram sie juz dlugo i wszystko bym dala zeby zajsc w ciąze

Gość 938210983
maly chrabaszcz- ale ona dziecka nie chce, wiec nie jest szczęsciarą. Po co jej wypisujesz takie bzdury. Każdy ma własne potrzeby, jeden marzy żeby przejść pieszo Saharę, dla wiekszości to jednak katorga. Nie da sie komuś powiedziec, zrob to bo dla kogo innego to szczęscie. Dzieci też trzeba wyzywić, ubrać. Macie autrko oboje pracę, duże mieszkanie?

Gość 938210983
Niepotrzebnie ten topik na macierzyńskim załozyłaś, tu cie zjedza same sraczki- staraczki. Posiadanie niechcianego dziecka to wg znacznie wieksze nieszczęście niż nieposiadanie zadnego.

Gość bardzooo zalamana
najgorsze, ze nikt mnie nie rozumie... wszyscy mi mowia, zebym sie cieszyla! ale ja nie potrafię! :( mam nadzieje, ze mi sie odmieni

Gość bardzooo zalamana
mam 3 pokoje wiec nie jest zle oboje pracujemy + alimenty na blizniaki,nie jest tak najgorzej

Gość maly chrabaszcz
,,Trudno moze Ci teraz to dostrzec ale jestes szczesciara!!! '' to tylko moje zdanie. przeciez nie kaze jej przyznac mi racji!!

Gość 938210983
Ja sie za to frustruje jak czytam, że ktoś się stara i nie może... Jak wy to robicie? Ja po porodzie mialam takiego stracha przed zajściem w ciążę, że nie wspołzyliśmy 2 lata. Potem, raz podczas pieszczot mnie trochę poniosło, i mialam stosunek- nawet nie da się tego tak nazwac, po prostu polegał na jednokrotnym wejsciu do pochwy, bez wytrysku rzecz jasna i w dzien ktory powinien byc nieplodny. I od tego zaszłam w kolejną ciążę. :(

głowa do góry najważniejsze żeby to nie były dwojaczki! Prorokuje ci ze to dziecko bedzie spokojne i nie da ci tak popalić jak blizniaki;) trzymam kciuki! Już było ciężko więc wierze że teraz będzie lepiej:)

Gość przeżyłam to samo...tydzień te
tydzień temu się dowiedziałam,mąż zachwycony,cały tydzień godziłam się z tym faktem a teraz zaczynam się cieszyć.Mam roczne w domciu i 11 letnie.Głowa do góry!!!!!Najważniejsze,że masz męża wsparcie

Gość maly chrabaszcz
trzymam kciuki, tak na prwde nie masz wyboru, musisz sie pogodzic z sytuacja, od placzu tylko rozboli Cie glowa i nic wiecej. Mam nadzieje , ze bedzie ok

Gość powiedz mii aautorko
jak ci się chciało uprawiać sex podczas zapalenia płuc?? coś ściemniasz że antykoncepcja zawiodła :o

Gość bardzooo zalamana
wiem :( teraz tylko musze pomyslec o zabezpieczeniu na przyszlosc, bo brak seksu nie wchodzi w gre

Gość bardzooo zalamana
przeciez nie napisalam, ze seks uprawialam w najciezszym momencie choroby, bardziej chodzilo mi o to, ze antybiotyki oslabily dzialanie tabsow