Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna przyszla tesciowaa

Moja przyszla synowa....

Polecane posty

Staram sie ja lubic ale nie da sie...wiecznie mojego syna nie ma wdomu...nic nie zrobi bo ciagle jest z nia gdzies...dzisiaj tez po mnie przyjechali syna samochodem do pracy i nawet nie ustapila mi miejsca z przodu...jak dla mnie to troche dziwne

Gość psu na budę
he,he:D nie przesadzaj:D

jak nie przesadzj...chyba troche nie bardzo to wyglada z tym ustapieniem miejsca...

Witaj. Zadaj sobie najważniejszy pytanie, czy dziewczyna Twojego syna jest dla niego dobra, czy on jest z nią szczęśliwy. Nie widzę powodu aby jej nie lubić tylko dlatego że ukochana osoba spędza z nią dużo czasu, wręcz przeciwnie, może to dobrze? Może znaczy to że są szczęśliwi kiedy są razem a to jest przecież najważniejsze. Nie jestem w stanie postawić się w Twojej sytuacji, nie jestem matką i nie mam zielonego pojęcia co czujesz, ale prędzej czy później Twój syn i tak wyprowadzi się z domu, taka jest niestety kolej rzeczy. Takie incydenty jak nie ustąpienie miejsca z przodu to na prawdę nie problem :-) Pozdrawiam ciepło

mnie uczono tak ze kultura tego wym,aga :o

Gość a moja mama
jak jezdzi w moimi bracmi to wrecz nie pozwala synowym swoim siadac z tylu, bo twoerdzi ze miejsce zony(dziewczyny) jest przy mezu(chlopaku) zastanow sie, czego ty chcesz? ja tez mam meza i moja tesciowa , siada z tylu, a jak chce jej ustapic m iejsca z przodu to nie chce, co w tym zlego ze siedzialas z tylu??

Gość Soniya6587
Ja też Cię nie rozumiem i zgadzam się z przedmówcami.

pomysl to tym ze niedlugo moze sie wyprowadzic i tez ci nic juz nie bedzie pomagal. dlaczego maki sa takie zdzdrosne o kobiety swoich synow

Gość Soniya6587
Widocznie czasy się zmieniają. Szczerze mówiąc, ja pierwsze słyszę, że teściowej trzeba ustąpić miejsce z przodu.

Gość dobre dobre autorko
nie rozumiecie autorki bo sztuczne zupki jecie:P:D

po pierwsze on nie będzie wiecznie synkiem mamusi. kiedyś z tego gniazdka wyleci i założy swoje a na marginesie według etykiety "najlepsze" to jest miejsce za kierowcą :P

Gość zła teściówka
O ludzie .... ja też jestem teściowa i mam 3 synowe.Nie zawsze się z nimi zgadzam i nie zawsze pasuje mi ich zachowanie, ale się nie wtrącam bo po 1: byłam tez kiedyś młodą i zieloną synową a po drugie to skoro moi synowie samiwybrali takie żony i się kochają to znaczy że są z nimi szczęśliwi a to jest najważniejsze. Więc autorko, zastanów się nad tym i nie wyszukuj na siłe wad przyszłej synowej bo póżniej będzie jeszcze gorzej.I możesz zniechęcic do soebie nie tylko ją,ale też iswojego syna

Gość A ja myślę......
że nie masz racji autorko . Jestem teściową dla dwóch synowych . Nie wtrącam się , mam już dorosłe wnuki . Mam też najmłodszego syna , który też ma dziewczynę . Uważam że w samochodzie syna , miejsce obok niego jest dla jego dziewczyny a nie dla Ciebie . Ja znów miałam taką sytuację ; Jechaliśmy na wycieczkę . Wsiadając do samochodu , przyszła synowa próbowała usiąść z tyłu . Ale jak by to wyglądało , żebym to ja siedziała z przodu a ona z tyłu? Zaproponowałam jej , miejsce z przodu , odmówiła , . Dopiero jak powiedziałam , że usiądę obok niej , zgodziła się . Wyobraź sobie , że jesteś przyszłą synową ... Minusujesz już na starcie ..

Gość kolejna mamusia...
ktora nie moze pogodzic sie z tym, ze syn jest dorosly, ze ma dziewczyne, ze mama nie jest juz najwazniejsza...ale zamiast pogodzic sie z tym, ze taka jest kolej rzeczy lepiej najezdzac na dziewczyne...argumenty ze spedza z nia duzo czasu sa glupie..a co do ustapienia miejsa to ja bym ustapila

taaaaa, je tez byłam wiecznie niedobra... nie całowałam sie z teściową, a to okazało sie niewybaczalne :( tylko teraz mi jest świetnie, a exmąż mieszka z matką... i nadal każda potencjalna synowa jest zła.

Gość Jestes potworem.......
Jak mozna byc tak czepialską? Nie masz innch problemów. Żarty o tesciowych traktuja własnie o takich babach jak ty! I nie pisz o dobrym wychowaniu, bo nie masz o tym pojecia. Miejsce z przodu jest 'wazne'tylko dla prostaków; wg savoir vivre: Oto hierarchia miejsc od najważniejszego: 1.Po prawej stronie tylnej kanapy 2.Po lewej stronie tylnej kanapy 3.Środkowe miejsce tylnej kanapy 4.Siedzenie obok kierowcy.

ale ona nie jet jeszcze moja synowa a tak sie rzadzi...

Gość mnie tez raza takie bledy
przestan zrzedzic, bo zal cie sluchac, a raczej czytac

Gość jfhyrjkj
Miejsce teściowej jest w bagażniku.

Gość art123
a samochód Ty mu kupiłaś czy sam sobie na niego zarobił? a poza tym miejsce obok kierowcy jest najbardziej niebezpieczne więc tak sobie pomyśl

Jak ja się cieszę, że moja przyszła teściowa jest normalna ;D Ty zamiast zachowywac się jak zazdrosna dziewczyna zacznij zachowywac się jak matka.

dla mnie najwazniejsze miejsce jest z przodu obok kierowcy....sam sobie kupil...

Gość jjjjffffffffffffffk
Pamiętaj że każdej chwili możesz go wydziedziczyć .

Gość art123
masz pretensje do panny a nie przyszło Tobie do głowy, że Twój syn akceptuje taki stan rzeczy? nie zwrócił jej uwagi aninic w tym stylu, skoro oni spędzają z sobą tyle czasu to ona zawsze tam siedzi i z nawyku siedziała tam kiedy Ty doszłaś i wsiadłaś, chyba przesadzasz oczekując że panna bęzie zbierać punkty u Ciebie, teraz już wiesz ,że masz do czynienia z " panią sytuacji" i zastanów się czy potrzebna Tobie ta "walka o wpływy" bo moim zdaniem- przegrasz,

Gość gość
że nie masz racji autorko . Jestem teściową dla dwóch synowych . Nie wtrącam się , mam już dorosłe wnuki . Mam też najmłodszego syna , który też ma dziewczynę . Uważam że w samochodzie syna , miejsce obok niego jest dla jego dziewczyny a nie dla Ciebie . Ja znów miałam taką sytuację ; Jechaliśmy na wycieczkę . Wsiadając do samochodu , przyszła synowa próbowała usiąść z tyłu . Ale jak by to wyglądało , żebym to ja siedziała z przodu a ona z tyłu? Zaproponowałam jej , miejsce z przodu , odmówiła , . Dopiero jak powiedziałam , że usiądę obok niej , zgodziła się . Wyobraź sobie , że jesteś przyszłą synową ... Minusujesz już na starcie Dokladnie .

Gość gość
Minusujesz już na starcie.... Za to ty masz start,nie mówiąc o refleksie. Wywlekać temat z 2011 r,trzeba się mega nudzić albo mieć zryty beret.