Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasd

facet spod znaku barana

Polecane posty

Gość dasd

macie doświadczenia z takimi?

Gość njhcbdia
MMMMMMMMMMMAAAAATTTTTTTTKKKKKKOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIGDY NIEBIERZ SOBIE BARANA ZA PARTNERA!!!!!!!! MIAŁAM 2 I NIGY WIECEJ TAKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!! 1 sa albo maniakami sexu albo abstynentami 2 albo alkocholicy albo abstynęci można by dlugo wymieniac BARANY TO SKRAJNI FACECI JEDNYM SŁOWEM!!!

Gość mam barana
facet baran: -złośliwy - niezbyt uczuciowy - mało wylewny - bardzo sporadyczne napady romantyzmu - w łóżku pruderyjny

jestem baranem i sie nie zgadzam z tym ze az tacy paskudni jestesmy :) zlosliwi owszem ale i uczuciowi i romantyczni :D

Gość mam barana
no proszę... tacy uczuciowi??? hmm... mój baran nawet za rękę nie weźmie... a w towarzystwie traktuję bardziej jak koleżankę niż żonę...

Gość hedskjsio
uczuciowi i romantyczni?? hyba jak się was ZMUSI ewentualnie da liste z gotowym planem romantycznego wieczoru z gotowymi punktami, podpunktami spisem muzyki przepisami na dania!! itp!! romantyczny baran jeśli już się znajdzie to 1 na dwa miliony a wtedy to szybo zmienia partnerki!! jest z kilkoma na raz nic go nieobchodzi i jest cholernie religijny!! także sex przed ślubem odpada (co mi sie akurat podoba:)) pozatym szybko zmieniacie zdania 1 dnia jestescie oh i ah!! a nastempnego sie słowem nie odezwiecie

Gość dasd
oo, ciekawie. moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość tez jestem ciekwawa
?