Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja1990

Jakie tabletki antykoncepcyjne?

Polecane posty

Gość Anastazja1990

Czy możecie mi poradzić jakie tabletki waszym zdaniem są najlepsze? Brałam kiedyś cilest ale po nim przytyłam i miałam plamienia przez prawie miesiąc! :P

Gość shdsadad
kolejna kobitka / dziewczyna z brakiem podstawowej wiedzy z tego tematu... nie ma czegoś takiego tak najlepsze tabletki!! trzeba je DOBRAĆ INDYWIDUALNIE do każdej z nas, liczy się stan zdrowia i tyle, ja brałam Cilest i czułam się świetnie a ty nie, inna będzie brała Logest a ja po nim praktycznie mdlałam:( ZRÓB BADANIA I POGADAJ Z LEKARZEM A nie szukasz porad tutaj:"(

Gość ja jestem dzieckiem tak
dla mnie Yasmin zero zlego samopoczucia, spadku libido i tym podobnych objawow. Ale ja jestem kobieta juz dojrzala, nigdy nie palilam papierosow, nie mam klopotow z uk.krwionosnym. To chyba nie bez znaczenia.

Cilest są okropne podobnie jak microgyon 21:( Ja biorę Yasminelle są doskonałe ale mają jedną wade cena ja płace 50zł za opak:(

Gość rud
Plastry, tylko plastry :);) Naprawdę baaardzo polecam. Używam już grubo ponad 2 lata i jestem bardzo zadowolona.

Gość Anastazja1990
Ale plastry chyba droższe od tabletek prawda?

Gość ndkjfirejfeir
dziewczyno ile jeszcze tematów założysz?? teraz bedzie "kalendarzyK potem "prezerwatywy"? Tabletki dobiera lekarz a nie Ty bo tak na forum wyczytałaś. A jak nie wiesz jak masz sie zabezpieczać to polecam szklanke wody- zamiast. bedziesz miała 100% pewność i zero skutków ubocznych

Gość rud
Wychodzi trochę drożej chyba. Dużo zależy od apteki... Trzeba połazić i popytać. W Łodzi znalazlam aptekę, która ma Evrę za 35zł. A jak masz karte stałego klienta to jeszcze 5% rabatu :D A tak to średnio ok. 50zł opakowanie.

Gość Anastazja1990
Ludzie jakie na tym forum wredne osoby siedzą...po to jest forum o antykoncepcji żeby się pytać. Chcę po prostu poznać zdanie innych.

Anastazja niestety, ale jakie pytanie, taka odpowiedź. Nie ma czegoś takiego jak lepsze tabletki i gorsze. Wszystko zależy od organizmu.

Gość Anastazja1990
Ale ja to wiem tylko idąc do ginekologa mogłabym mu jakieś zasugerować. Bo nie chce przechodzić drugi raz tego co wcześniej...a to on mi dobrał ten cilest:(

Anastazja litości dziewczyno. Chcesz mieć dobrze dobrane, to idź do dobrego lekarza. Zrób wszystkie badania i wtedy przepisze Ci takie, które nie będą powodowały skutków ubocznych. Bo przepisywanie na zasadzie- może się uda i będą dobre jest kretynizmem. Wiem to niestety z autopsji. Ale u mnie już wszystko się uregulowało i wiem, że w najbliższym czasie tego gówna nie tknę.