Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znam krakowa

remont pokoju, czy sama dam radę?

Polecane posty

Gość nie znam krakowa

chodzi mi przede wszystkim o gładź na ścianach, bo są takie troszke chropowate

Gość nie znam krakowa
nikt nie doradzi czy warto sie podjac samemu takich wyzwań? może ktoś z Was ma juz takie doświadczenia?

Gość nie chce mi się rzyć
kup gładź w wiaderku, najlepiej śmig bo najtańsza, i dasz sobie radę

Gość nie znam krakowa
a nie trzeba wcześniej gruntować? tak naprawde to nic o tym nie wiem, a chciałabym zrobić to po kosztach wiadomo samemu najtaniej. Tylko tak naprawde nie wiem od czego zacząć? pomoże ktoś?

Gość adlinaa
nie znam krakowa--- samemu najtaniej,ale wtedy gdy zna sie dobrze na tym co ma sie zrobić.A jezeli nei zna sie,to mozna wiecej stracic niż zyskać.

Gość adlinaa
nie znam krakowa--Wogole za co ty kobieto chcesz sie zabierac :-) za gałdzie,nawet nei wiesz jaka to cięzka i mozlona praca.Aile sie nawdychasz tego pyłu jak nioe bedzieszmiała specjalistycznego sprzetu.

Gość nie znam krakowa
dlatego chciałabym sie dowiedziec o tym jak najwiecej

Gość nie znam krakowa
mówi sie trudno, najważniejsze żeby efekt był :) nie boje sie wyzwań, rece mam sprawne i dokładne, chciałabym sama do tego sie przyczynic,a nie mam kasy zeby zapłacic fachowcowi, wiec zniose pył kurz i wszystko tylko musze wiecej wiedziec bo moja wiedza o tym jest znikoma narazie :(

Gość nie chce mi się rzyć
gładź śmig jest już w wiaderku, nie musisz rozrabiać, co dla początkującej osoby jest wygodne - chociaż zapłacisz trochę drożej niz za proszek poczytaj w necie jak to sie robi: http://www.ekspertbudowlany.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=555&Itemid=54 kup gładź, packę do kładzenia i cos do zeszlifowania nierówności .. i bedzie ok

Gość adlinaa
nie znam krakowa--Co innego wiedzateoretyczna,a co innego praktyczna. Chcesz zajac sie sama remontem i do tego kłąśc gładź,a nie wiesz gdzie szukać porad :-) Odczego masz google.Szukaj poradników typu Murator

Gość nie znam krakowa
dziękuje za linki :) tak wiedza praktyczna od teoretycznej różni sie bardzo, ale jak czegoś nie wiemy to zawsze możemy sie nauczyć :) takiego jestem zdania, wiec cały czas siedze i o tym czytam, nawet jak sie nie podejme bo uznam ze mnie to przerośnie to wielu rzeczy sie dowiem A do nie chce mi sie rzyć -> głowa do góry :)

Gość adlinaa
nie znam krakowa--A Ty nie masz żadnego dobrego kolegi aby w tym Ci pomógł,żadnej rodziny?

Gość nie znam krakowa
podejrzewam że tyle wiedzą co i ja :) no może ja już troszku wiecej bo cały czas o tym czytam :)