Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczy mnie bola

Założę się ,że wiekszość z Was zarabia 800-2000 zł :D

Polecane posty

Gość oczy mnie bola

nie wiecej takie bzdury to wypisujecie,ze smiac mi sie chce :D sami milionerzy , domy w konstancinie , baseny ,mercedesy , wakacje w Tanzanii, kenii , na malediwach :D , ubieracie się oczywiscie u Diora , jadacie w najlepszych restauracjach i posiadacie apartament na wylacznosc w Sheratonie lub Mariocie :classic_cool: 5 .7.12. 20 tys miesiecznie ? buhahahahaha :D jakos nie widuje bogaczy na ulicach ;) na osiedlach stoją byle jakie samochpdy , wiekszosc to importowane smiecie , a jak jest cos nowego to : opel astra, hyundai , honda czy cos ze sredniej polki 30-90 tys , w autobusach ,pociagach ,tramwajach ,metrze - ludzie ubrani w ciuchy z sieciówek i lumpleksów , tłoki na egiptach i innych tunezjach - a wy wyskakujecie z safari w kenii :D , mieszkania na kredycik , w srodku nic specjalnego , plazma 32'' :classic_cool: Ja uczciwie przyznaje zarabiam 1400 do reki , mieszkam z rodzicami , i ubieram sie tak jak jak srodki pozwalaja, mam autko 13 letnie z niemiec i przynajmniej sie nie oszukuje ;)

Gość dfgdfg
aa kto tu pisał że więcej zarabia ? co nie oznacza że nie koloryzują co do chłopaka, seksu i innych spraw , myślą że jak powiedzą że mało zarabiają to kazdy pomyśli ze są bardziej wiarygodni co do innych spraw, sprytne

nie bądź śmieszna, jakie to ma znaczenie? Ja netto mam na konto 3500 zł (nieco ponad) czy to aż tak dużo? Zaczynałam też od minimum.

Gość oczy mnie bola
dfgdfg - oj wielu pisalo :D jak sie czyta tematy to mam wrazenie , ze wszyscy mieszkaja w willi z basenem , wlasna kucharką ,ogrodnikiem ,kierowcą i kamerdynerem :classic_cool:

Gość oczy mnie bola
ty brum dawno przegrałas zycie :D

Gość dziewczyna facetea...m.66...ab
ja 1400:O umowa o prace na czas nieokreslony:d

Jak się nimi patrza od samego rana, to nie dziwota. Całus. :D

Gość oczy mnie bola
to ja jebniety zelek w orencz :D

Gość oczy mnie bola
podszyw :( wszyscy sie tu podszywaja :(

Gość no ja cię proszę
hmm, ja powiem szczerze- my z mężem zarabiamy miesięczie razem kilkanaście tysięcy zł, a powiem wam że tego nie widać po nas. jeździmy autem sredniej klasy, wakacje też nic wygórowanego, ciuchy, kosmetyki - średnia półka na pewno nie dior :) troszkę inwestujemy w nieruchomości. no i na razie dzieci nie mamy a one to ponoc wydatek dopiero!

Gość oczy mnie bola
ile zarabiasz brum ?

Gość rah_digga
Czytałam dzisiaj na forum topic o dziewczynie która chciała wraz ze swoja mamą wybić z głowy siostrze chłopaka który zarabia około 800-900 zł. Tylko dlatego że to za mało. Ja zarabiam 1200 na rękę i płacę ubezpieczenie i pożyczkę w pracy więc dostaję 960 zł. Los się może jednak odmienić, i pensja tez się może zmienić. Na forach można pisać co się chce, bo kto to sprawdzi??

Gość no ja cię proszę
nawet domu nie mamy, tylko mieszkanie, w prawdzie komfortowo wyposażone ale też bez przesady. nie wszyscy lubią się obnosić z tym co maja wydając na drogie auta czy ciuchy

Gość chomiczy
dfgdfg - oj wielu pisalo jak sie czyta tematy to mam wrazenie , ze wszyscy mieszkaja w willi z basenem , wlasna kucharką ,ogrodnikiem ,kierowcą i kamerdynerem Coz sie dziwic, efekt nadmiernego ogladania telenowel brazylijskich. tam standardowo kazdy ma kucharke, pokojowki, wille z basenem i kilka dobrej klasy aut. Ciekaw jestem jak na imie maja wasi mezowie, Pedro? Huanito? Christiano Ronaldo?

Gość do chomiczy
taaa tylko ,ze w ameryce poludniowej bogatych ludzi jest gora 10 % , drugie 10 zyje tak jak my a reszta w slumsach :D:D

zacytuje jakiś artykuł... rok 2007 woj. mazowiecki - 2987 milionerów( czyli ich dochody przekroczyły w 2007 roku milion złotych) Polska - 12428 milionerów teraz pewnie jest ich więcej.

Ja uważam,że żadna praca nie hańbi,każdy pieniądz jest dobry i każdy trzeba szanować. Zarabiam więcej co prawda ale nie oznacza to,że muszę zaraz kupować kosmetyki Diora czy LV,po prostu nie mam takiej potrzeby.Mam własne duże mieszkanie ale tylko dla tego,że odziedziczyłam je po dziadkach,tak to pewnie musiała bym wziąć kredyt. Samochód kupiłam taki jaki mi się podobał,nie musiał być szpanerski ponieważ traktuje go jako narzędzie a nie przedmiot lansu. Jedyne co lubię to technologię i swój dom.Tu inwestuje swoje pieniążki.