Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vffd

Co dalej?

Polecane posty

Gość vffd

Studiuje na uczelni techniczej. Nawal nauki... I to dopiero 2 rok. Ale zylam dla milosci.. Ale od kilku miesiecy on ciagle mnie rani, nie reaguje na moj placz, cierpienie. Bardzo silnie to przezywam. Zawiodl mnie kolejny raz. Placze i czuje, ze moje zycie jest bezsensu. Studia, wszystko..

Gość vffd
Tak bardzo to przezywam. A on... on sobie nawet nie zdaje sprawy co czuje. Albo to olewa. Tak, chcialam to zakonczyc. Ale brak mi sil.

Gość vffd
Jak tak dalej pojdzie to zamkne sie w sobie totalnie.

Gość vffd
Szkoda, ze nikt nie chce ze mna porozmawiac. Trudno.

Gość vffd
Ciezko powiedziec NIE osobie, ktora sie kocha nad zycie... i momentami nienawidzi. Tak to sprzecznosc, ale tak wlasnie jest.

Gość vffd
Masz racje, musze to zakonczyc. I nie moge sie poddac. Wszystko przede mna. Mam nadzieje. Najpierw musze skonczyc te okropne studia ;)

najpierw to ty musisz się od niego odciąż i odzwyczaić aby móc skończyć te studia. jest wielu facetów którzy będą lepsi dla ciebie od niego :)

Gość vffd
Uwazam siebie za osobe dosc slaba psychicznie. Zreszta mam za soba.. bardzo bolesne rozstanie. Po 2 latach stanelam jako tako na nogi. Pojawil sie on. A teraz sie to powtarza. ;( Zreszta, jak mozna byc tak niedojrzalym dupkiem? On jest ode mnie starszy o 7 lat.

Gość vffd
Nie wiem, czy powinnam o tym mowic. Niedlugo bardzo bliska mi osoba z rodziny przejdzie ciezka operacje na otwartym sercu. I martwie sie, bardzo. Tym bardziej jest mi zle, ze nie ma go przy mnie w takich chwilach.