beziks 394 Napisano 1 godzinę temu Bo poprzedni temat zablokowali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konfitura 1 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, beziks napisał: Bo poprzedni temat zablokowali. A który teraz blokuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thornwick 8 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, konfitura napisał: A który teraz blokuje? Paryska. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 394 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, konfitura napisał: A który teraz blokuje? Nie wiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konfitura 1 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, beziks napisał: Nie wiem. To skopiujcie chociaż link do profilu zanim zamknięcie temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 394 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, konfitura napisał: To skopiujcie chociaż link do profilu zanim zamknięcie temat. Jeśli mi powiesz jak się to robi, to będę kopiowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alizée z Gnaty-Wieśniany 3 Napisano 4 minuty temu 58 minut temu, beziks napisał: Jeśli mi powiesz jak się to robi, to będę kopiowała. Ty mi lepiej powiedz dlaczego nie przyznajesz się do kolargola, libed mi potwierdził, że to twoje multi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach