Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23karin

czy są tu 23letnie mamusie lub mlodsze? lub ciężarne?

Polecane posty

Gość 23karin

potrzebuje wsparcia, jestem w ciąży, troche się boję... czy nie jestem za mloda? wciąż studiuję... pomóżcie, porozmawiajcie ze mną.

Gość chanelllll
jestes mloda, ale ja urodzilam jak mialam 20 lat. tez studiowala,. wszystko sie ulozylo, dzisiaj corcia ma prawie 2 lata. to nie jest koniec swiata

Gość Sanetta
Karin a masz wsparcie u partnera? Zasadnicze pytanie:)

Gość jasne jak sloneczko
ja rodzilam jak mialam 21lat

Gość A tak w ogóle
23 lata to jest "normalny" wiek na ciążę ":) Gdybyś miała 16 to byłby problem..ale najważniejsze jest to co ktoś wcześniej napisał: czy masz wsparcie u partnera? czy możesz liczyć na rodziców? Jeżeli tak to głowa do góry:)

Gość 23karin
:) nie za mloda, nie za stara - podoba mi sie to :) mam wsparcie ogromne, wiem, ze bedzie cudownym tata nawet jesli my nie bedziemy malzenstwem (tego sie obawiam i to mnie martwi... jestesmy razem dluzszy czas, jest nam dobrze, ale to chyba nie TEN.. ale nie o tym tu). i co? dalyscie rade? dziekanka czy bobo w domu z tatusiem a Wy z kolokwiami do przodu? poopowiadajcie! ❤️

Gość alaa ma kotaa
ja mam 22 lata we wtorek urodziłam synka :)

Gość wystraszona....
ja mam 19m lat i jestem w ciąży. wiele osób mówi że młoda głupia itd. a ja wcale tak nie sądzę tylko się baaardzo baardzo z tego cieszę :)

Gość Misska Ja tez jestem mloda
mam 19.5 i roczne dziecko :) Spoko daz obie rade

mam 19.5 i roczne dziecko Spoko daz obie rade - na pewno 19,5 roczne? :) Ja mam 23 lata rocznikowo i w lipcu rodze. uwazam ze to swietny moment. nic sie nie boj

Gość Misska ja tez jestem mloda
nie mam 19.5 czylu tyle mam tal i roczne dziecko ! przeczytaj dokladnie :) autorka pytala ile mamy lat tzn czy sa mlodze mamy :)

Gość A tak w ogóle
A co w tym śmiesznego? :-O

siory za literowke cos z klawiatora :)

Smieszy mnie moja nieuwaga :) tylko tyle :D ze tyle razy to czytalam i tyle razy nie doczytalam - moj blad - przepraszam. autorka pytala ile mamy lat tzn czy sa mlodze mamy - i pytala rowniez czy sa tez w wieku 23 lat :)

Gość atramika
ja mam 23 lata i dwójkę dzieciaczków ;))

Gość A tak w ogóle
Oj to przepraszam:) myślałam, że śmieszy cię młody wiek mamy.. teraz ja nieuważnie przeczytałam :)

Gość .a mi się wydaje
nieźle się wpakowałaś nie dość że facet cię olał to jeszcze z bachorem zostaniesz sama :o udanej zabawy!

nie nie :) nie mogłabym się śmiać z innych - nie potrafię być taka okrutna. oo 23 latka i 2 dzieciaczków - wspaniale :) Ja bardzo kocham dzieci i podziwiam młode mamy mające dzieciaczki. Jak sobie z nimi radzisz? W jakim są przedziale wiekowym?

urodzilam na 3 miesiace przed 23 ur. Corka typowa wpadka bo dla mnie ten wiek to dolna granica kiedy mozna sobie 'pozwolic na dziecko'. Teraz corka ma 19 miesiecy , ja nadal mam troche zal do losu ze sobie tak z nas zakpil i nie dal dodatkowych 2-3 lat na lepsze przygotowanie sie do roli mamy. Co nie przeszkadza mi kochac corki nad zycie:-D

Autorko a w ktorym jete msc ? Kiedy rozwiazanie ?:)

Gość werry
23karin Ile on ma lat?

23 Karin - dobrze ze tak myslisz po co zenic sie z powodu dziecka trzeba bycna to w 100 % zdecydowanym . Jak bedzie dobrym tata bedziecie miezkac razem to super ! A z lubem macie czas:)

Gość 23karin
mam 23 lata i jestem w 7 tygodniu. ale jaja :) no jakoś to będzie, ale szok niemaly. życie do góry nogami, hmmm, ale to chyba jedyny i najważniejszy cel, prawda? w końcu sens?

Gość werry
23karin Ile on ma lat?

Ja mam teraz 24 lata, rodziłam jak miałam 23. Ale to nie była wpadka, chcieliśmy mieć dziecko i byliśmy już po ślubie. Brałam ślub jak miałam 21 lat, mój mąż jest ode mnie starszy o 12 lat. Studiuję zaocznie.

werry- a jaki zwiazek ze sprawa ma tylko i wylacznie wiek partnera..? Czy to nie Ty pytasz na prawie kazdym topiku ile lat maja partnerzy kobiet?

applepie - bardzo dobrze że udało Ci się wszystko pogodzić. To nie łatwa sprawa.. Wiem ile człowiek ma w takich sytuacjach obowiązków ale ,jak widać, da się ;) Nie ma co generalizować. Jak ktoś chce, to zawsze wszystko połapie dlatego autorko - na pewno obawy będą ale uwierz w siebie- dasz radę.