Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość8888

DZIEWCZYNY, które SPRZEDAŁY DZIEWICTWO..?

Polecane posty

Gość gość8888

Witam, jeśli są tu jakieś dziewczyny, które to zrobiły... nie pytam jak , nie pytam za ile, tylko jakie warunki ustaliłyście z 'kupcami' ? Na co trzeba uważać? Ci , którzy lubują w wyzywaniu od ku.rew tudzież moralizatorom serdecznie dziękujemy.

no właśnie mogę :D I nie bardzo wiem co w mojej wypowiedzi było dziecinnego. Kvrwie placi sie za seks, niezaleznie czy to jej pierwszy czy setny raz, a wiec...🖐️ :D

Gość gość8888
Szkoda nerwów na takich i tyle, czekam na odpowiedzi dziewczyn. :)

Gość blowwww
nie lubie niedziel - jesteś za młoda jeszcze na takie pyskówki .. chodzisz do liceum ? w takim razie jesteś licgównem :D Możesz liczyć hahaha :D już nie wspomne co pisałaś jakiś miesiąc temu na jednym z tematów załozonych właśnie przez Ciebie. Więc zamknij się i wypad spać :classic_cool:🖐️

Gość Gosć8888
-.- liczę na jakies rady, naprawdę

Gość kurde to za takie cos
tez mozna zarobic?? nie wiedziałam a tyra juz po ptokach............

Gość ja tez jestem ciekawa
chyba bede zmuszona to zrobic '//

autorka napisała u dołu cos, nie umiesz czytać? właśnie dlatego, że to napisała, to ja odpisałam w ten a nie inny sposób :D:D:D a w ogóle zauważyłam, że ty wszystkie NIENORMALNE zachowania popierasz a normalne wyśmiewasz.

" już nie wspomne co pisałaś jakiś miesiąc temu na jednym z tematów załozonych właśnie przez Ciebie. " tylko że miesiąc to dużo czasu i dużo się przez ten miesiąc w moim życiu zmieniło :D

Owszem, wyzywam od kvrew dziewczyny które chcą uprawiać seks za pieniądze, niezależnie czy to ich 1 czy 10 raz i niezależnie od tego jakie motywy nimi kierują ( czy to brak pieniędzy czy chęć " zobaczenia jak to jest " ). A za jakiekolwiek inne wypowiedzi typu " zdradziłam chłopaka " nigdy nikogo nie wyzwałam w ten sposób.

Gość dallilla
bo swój swojego przyciąga

Nie mam satysfakcji ;) Tylko widzisz jak ktoś pisze na publicznym forum, czyli np. kafeteria, to wystawia swoją osobę na ocenę innych - tą pozytywną i negatywną. Ja mam taki a nie inny światopogląd i dla mnie to nie jest normalne ( to co w temacie ) i wyrażam swoją opinię na temat tego ale i na temat autora/autorki. I w tym wypadku, chyba tylko w tym, nie interesują mnie motywy jakimi się kieruje.

Czyli lepiej by było gdybym napisała " Droga autorko, to co chcesz zrobić wydaje mi się nie na miejscu i pasuje do dziewczyn lekkich obyczajów a Ty kochana na pewno jesteś przykładną dziewczyną " ?

być może ;) aczkolwiek nie zastanawiałam się jak to napisać, żeby jej nie obrazić tylko napisałam pierwszą myśl jaka przyszła mi do głowy/

Tak się tylko zastanawiam - przecież autorka nic tutaj nie wspomniała o sobie. Zadała pytanie, a czy to musi od razu oznaczać, że tak chce zrobić ?!

Jest masa kobiet, które uprawiają sex dla korzyści majątkowych i jeszcze nazywają to związkiem czy nawet małżeństwem. Przyjaciółkom w tajemnicy mówią, że nienawidzą tego ale wieczorami dają bo facet chce. Jakby tego nie robiły to możliwe, że coś by straciły. Dziwka przynajmniej nie udaje, że kręci ją coś innego niż kasa. I to jest uczciwsze

Gość znająca sie na sprawie
ale co dokladnie chcesz autorko wiedziec???

Gość gość8888
Wszystko chciałabym wiedziec , od rodzajów facetów czyt. wiek , do informacji o zabezpieczeniu i zapłacie; przed czy po? Bo jak już miałabym to zrobic, to nie chciałabym zostac ;wyrolowana;

Gość nic bardziej prostego
wejdź na czat wp.pl odpowiednie miasto napisz na głównym ile oczekujesz kaski za to i czekaj az sie odezwa

Gość nic bardziej prostego
ile za to chcesz kasy?

Gość gość8888
ale ja nie suzkam kandydata xP nawet już takiego znalazłam, wydaje się byc w porządku..tylko wiadomo nikomu nie można ufac