Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość8888

DZIEWCZYNY, które SPRZEDAŁY DZIEWICTWO..?

Polecane posty

Gość gość8888
4tys miało byc jeszcze raz tyle wieksze bo chce z zabezpieczeniem

Gość znająca sie na sprawie
wiedz, ze jest to bardzo niebezpieczne. kasa obowiązkowo przed. jak nie bedzie chcial zaplacic wczesniej to odwroc sie na pięcie i wyjdz. jego strata i tyle. wielu oszustów jest wiec inne rozwiazanie nie wchodzi w gre. wiem, ze to moze najbardziej obrzydliwe, ale ja najbezpieczniejsi są panowie po 40 po ktorych widac, ze to "przykladny" mąż i ojciec. musi tez byc widac po nim kase.. jak przyjedzie po ciebie przykladowo skodą to u takiego wątpliwe, ze ma kase. ja za spotkanie bralam 1000zł i miałam chętnych. jak mu sie ciena nie podobala to dowidzenia. za dziewictwo wzielam tyle hajsu, ze to glowa mala. problem jest potem z wypraniem takiej kasy..

Gość znająca sie na sprawie
4 tys??? ja wzielam prawie 30 tys.. powodzenia

Gość gość8888
dzięki, na pewno przemyślę typka

Gość ile macie lat ?
???

Gość 30 tys hahahaha
ale bajkopisarki tu siedza:D:D:D:D

Gość gość8888
heh może i fakt przesada, a jest tu może ktos, z kim mogłabym skonsultowac się mailowo xP ?

Gość jeden ex taki
Ja miałem taką, co dałem samochód trabanta za cnotę, to było w latach siedemdziesiątych taki trabant kosztował 65.000zł . Tak dla żartów miałem dziewczynę w samochodzie i sama powiedziała, że mi się odda za samochód, byłem tak napalony. Teraz w życiu bym nie zrobił, ale byłem młody i głupi, to była moja pierwsza dziewczyna i do tego cnotliwa. Pamiętał będę do końca życia, bo po 3 latach spotkałem przypadkowo i do dziś jest moją żoną. Ten samochód jej chuligany ukradli rozwalili i nie udało się naprawić, a nie miała auto-kaska i nie chciała inwestować, bo nawet tyle kasy nie miała. Sprzedała za 1000zł. za które kupiła motorower Romet. Darmo przyszło darmo poszło, tak sobie po kradzieży pomyślała. Po utracie cnoty mnie szukała, ale w tym czasie byłem powołany do służby wojskowej na 24 miesiące. Po zakończeniu tej przymusowej służby dla ojczyzny spotkaliśmy się u znajomych na weselu jej to była rodzina, ja u kolegi byłem starszym drużbą. Samo spotkanie było szokiem, które się dobrze skończyło. Odżyły wspomnienia i nad rankiem powtórka w łóżku i tak już zostało. Wybieraj podobnego, bo musisz wiedzieć, że dziewczyna utratę cnoty pamięta do końca życia, tak mi moja wyznała w tym jakaś prawda jest, bo po utracie cnoty sama mnie poszukiwała. Ja też ten pierwszy raz długo będę pamiętał i nie raz wracamy do tamtych dni.

Gość hahahahhah
to było dobre!

Gość gość8888
...w porządku -,- może ktoś poważniejszy?

Gość UpupDmwtjajtwm
Upupup

Gość gość8888
...może ktoś odpowie

Gość jestemwredota
Sprzedałam cztery razy. Napisz do mnie przez mojego bloga jestemwredna.blog.pl Przede wszystkim nie oczekuj za wiele. To Polska.

Gość gość
Za ile sprzedałaś??

Gość gość
30 lat temu za terazniejsza wartość 20 wypłat kasjerki z biedronki :-) serio :-)

Gość gość
A któraś niedawno sprzedawała??

Gość gość
No i??