Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttttttttttttttttaa............

MAM 18 LAT I PRZEGRAŁAM ŻYCIE....

Polecane posty

jestem dziewczyną, mam 18 lat, prawie wogóle znajomych, mam 3 przyjaciolki ale one mieszkają w innym miescie( bo ja sie przeprowadzilam jakis czas temu) w nowym miescie nie umiem sie zaklimatyzowac....wlasciwie odkąd pamiętam nieswiadomie robilam z siebie kretynke, jestem tak niesmiala ze jak mam jakis kontakt z rowiesnikami czy nawet nie to sie tak spinam zeby wyszlo jak najlepiej ze wychodzi jak najgorzej....na jakis imprezach jak troche wypije gadam straszne glupoty ludzie pewnie mnie sobie zapamietują jako taką niezle stukniętą, jak widze sie ze znajomymi sprzed lat tez nie umiem zachowac sie normalnie, chociaz bardzo sie staram ale zawsze musze cos dowalic albo zrobic dziwnego ze potem sobie niezle muszą o mnie myslec...chlopaka nigdy nie mialam, spotykalam sie z paroma ale jakos nic nigdy z tego nie wychodzilo, jestem zakochana w jednym ale on juz pewnie zapomnial o moim istnieniu a ja nigdy mu nie powiem co czuje...waze pare kilo za duzo i ciągle jestem na dietach, jestem niesamowicie zakompleksiona....nie wiem co chce robic w zyciu, za rok matura a ja nie mam pojecia co bym chciala zdawac, z resztą teraz w liceum tez nie idzie mi najlepiej.....jestem beznadziejna...co robic???

pomożcie..błagam

czasami mysle ze sie zabije

Gość mateo24
na początek weź sie za siebie zacznik robić brzuszki i nie żryj tyle(już pisałaś, że na diecie jesteś) może jakieś inne ćwiczenia, skoro gadasz głupoty na imprezach to nie pij na nich, a jak masz słabe oceny to zacznij sie uczyć :P

to tak prosto powiedziec....

Gość spokojnieeee
Ej.. Ja też nie mam znajomych choć mieszkam cały czas w tym samym mieście. Możesz poświęcić trochę czasu na naukę i dobrze się odżywiać i np ćwiczyć. Nie możesz mieć kompleksów ! Ja mam rozstępy na nogach i mam mało włosów są cienkie i zniszczone i co? trudno. Najważniejsze jest teraz to żebyś zdała maturę, niech to się teraz dla Ciebie liczy.

Gość oczy tej małej jak dwa błękity
- gruba dupa to nie powód do samobójstwa, ale do zmiany rozmiaru z L na XL -samotność to przywilej Bogów i kara za młodość dla emerytów - przegrane życie ma każdy nastolatek w jego własnym mniemaniu

Gość oczy tej małej jak dwa błękity
mój mały kaktusiku najeżony kompleksami, myślę, że jesteś swietną dziewczyną...usmiechnełas sie pewnie nie raz do samotnej babci? pogłaskalas bezdomnego psa czy kociaka? a może widzialas cos zlego i sie wzburzylas? to ci mowie, ze jestes wspanialym mlodym czlowiekiem z wartosciami czarno i biale, dobro i zlo, beznadziejny to ejst koles ktory zabil psa razem z kolegami, beznadziejny to jest pijany kutas ktory bije matke wlasnego dziecka, a to ze czlowiek bzdury gada to oznacza, ze z nerwow mu sie jezyk plącze, jestes pewnie niewinna mloda osoba, ktora plotki i obsmianie odczuwa na sobie- nie bądz taka swiatloczula, moze to nie z ciebie sie smieja, a nawet gdyby, to robia to dlatego- bo ktos wysmial kiedys ich piekna piosenka osieckiej:) http://www.youtube.com/watch?v=XvOJrwTvOzs

Gość ttttttttttttaaaaa.............
O kurczę, dzięki...niemyślałam że ktokolwiek to przeczyta, a jak juzprzeczyta to bedzie sie komus chcialo pocieszac zakompleksioną dziewuchę...

Gość ;;;;)
ja byłem zakompleksionym facetem, z pryszczami i nadwagą. po pryszczach nie ma sladu, nadwage straciłem biegajac ( co prawda zapłąciłem za to powazna kontuzja) ale bede dlaej biegał hehe;d w kazdym bądź razie pewnosci siebie nabrałem dopiero w kontaklatch z dziewczynami, niestety chyba podswiadomie odegrałem sie na 1 i ja bardzo skrzywdziłem. na szczescie u niej teraz wszytstko ok

Gość ja wiem wiem
taka dobra rada.. lej na to co tam inni myślą, po pierwsze rzadko to robią a po drugie to tobie ma być dobrze a nie im. no i zmień podejście, bo jesteś zbyt krytyczna wobec siebie :)

Gość gżegżółka. tak?
to jast piękne...miec 18 lat i z niczego robic problem,ech..zazdroszczę;)

Gość gimgowno sie zali
ale żal ja pierdolę, przyjdź za 10 lat napisz , że przegrałaś życie to pogadamy

Gość tttttaaaaaaaaaa...............
Oj spadajcie, ja naprawde wiem ze są gorsze prblemy na swiecie....dla przykladu moja mama jest narkomanką( co prawda od dwoch lat trzezwą ale co w dziecinstwie przeszlam to nikomu nie zycze, bylam tez kiedys ciezko chora.....i wiem co to znaczą prawdziwe problemy, ale teraz mam takie i nie potrafie sobie dac z nimi rady.....to co mam je zostawic i nic z tym nie robic bo inni mają gorzej, jak by to tak funkcjonowalo to nikt nie powienien rozwiązywac swoich problemow bo przeciez inni mają gorzej, glodujące dzieci w afryce i wojny w afganistanie, ja jestem ciekawa czy wy tak zostawiacie swoje problemy, nawet jak sa najmniejsze z mozliwych, no bo przeciez inni mają gorzej..........hipokryci......

Gość sdkldsakjl
wyluzuj...