Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE MAM PSEUDONIMU

NIE BRAKUJE OSZOŁOMÓW

Polecane posty

Gość NIE MAM PSEUDONIMU

Jak czytam to forum to jedna myśl przychodzi mi do głowy. Tu jest wylęgarnia oszołomów, ludzi bezmyślnych, głodnych kontaktu z innymi ludźmi ale w dziwny sposób.Niby samotni ale na forach w których siedzą czują się jak w normalnym świecie. Piszą o samotnośći ale po kilku stronach utożsamiają się ze swoim forum i zaczynają żyć tym. np. Najpierw opisują swoją historię, potem jest odzew forumowiczy. Następnie osoba ta wirtualnie zaprzyjaźnia się z forumowiczami.Oni też temu ulegają. Stwarza się wirtualna znajomość. Następne wpisy są typu: cześć, u mnie słonko, pada, śnieg, itd.... Tworzy się wirtualny krąg znajomych w danym TOPICU. Nawet tworzą się zaczernione nicki, tylko czego i komu to służy? czekam na opinie

Gość ABF
wiekszosc ludzi tutaj ma powazne problemy psychiczne , tylko o tym nie wiedzą.... :)

mysle ze chodzi o to ze dobrze czasami napisac co boli, wygadac sie komuc nawet nieznajomemu i zasiegnac rady, czasami wstyd do znajomych wyjsc i zapytac wprost

Gość sdfsdfsdfsdfsdfsd
ale nowosc wszyscy od dawna o tym wiedza

Gość NIE MAM PSEUDONIMU
Kochanki kłócą się z żonami na forum zamiast załatwić sprawy z tymi o których się kłócą a którzy nawet nie mają pojęcia,że istnieje takie forum.

Gość IMO13246
Coś cię boli autorze/autorko tematu?