Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PonssiponS

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Jestem z facetem w związku od ponad 2 lat . ostatnio coraz bardziej podbają mi się inni faceci i boję się, że moge mojego faceta zdradzić... Jezeli chodzi o nasz związek, to wiadomo raz lepiej raz gorzej.. ale nie jestem przekonana co do swoich uczuć wobec Niego.. już raz się rozstaliśmy na 1mc.. wrócilicmy do siebie, bardziej z jego względu.. on b. mnie kocha i jest dla mnie bardzo dobry.. jest miedzy nami 4 lata róznicy. wczesniej nigdy nie byłam w żadnym powaznym związku...

Gość bonappetit111
hmmm...

Gość lakier|DO wlosow
aczy czasem do waszego zwiazku nie wkradła sie rutyna? Ile macie lat? Piszesz ze bardziej podobaja Ci sie inni a co takiego nie podoba Ci sie u niego

mialam identycznie, tez z pierwszym powaznym facetem...rozstalismy sie, ja odeszlam. mysle ze jesli masz tak powazne watpliwosci to raczej nie ma sensu zeby to ciagnac . chociaz zawsze sie moge mylic...

Gość taktaktakayak
nie bylas w innym zwiazku niz ten? To oczywiste ze chcesz sprawdzic innych, a dla twojego partnera to tez pierwszy powazny zwiazek?

Gość też byłam w takim przypadku...
pokłóciłam się z chłopakiem i się nie odzywaliśmy, w tym czasie zaczęłam pisać z innymi i o innych myślałam, nawet o zdradzie. Po dwóch tygodniach niecałych ta ochota na innych mi przeszła to było tylko chwilowe, bo brakowało mi bliskości w związku. Może dlatego, że nie kochaliśmy się od około 3 miesięcy. To tylko chwilowe było. Kocham mojego jak cholera. Ty też tak masz zobaczysz niedługo ci minie chętka na innych i znowu zapragniesz swojego faceta może dajcie sobie małą przerwę na krótki czas i potem gwarantuje namiętność znowu wróci ;)