Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja2112

Nie zdałam matmy !! :(

Polecane posty

Nie zdałam matmy teraz na próbnej. Co mam zrobić? czy jak będę codziennie ćwiczyć zadania to coś pomoże? bo do maja zostało bardzo mało czasu a jak nie zdam matury przez głupią matmę to się chyba zabiję.

Gość tez nie zdalam
zadnej probnej matury. dopiero ostatnia probna kilka tyg przed generalna zdalam chyba dwoma punktami. generalna zdalam na 56%. uczylam sie z podrecznika :) powodzenia

No wypadałoby przeznaczyć tą godzinę dziennie na zadania z matmy no i może lepiej zapisz się na korki.

Gość panna mogotka pl
żeby tej matury nie zdać to trzeba być naprawdę zdolnym, nie wiem jak Ty to zrobiłaś... :O do maja jeszcze dużo czasu, jak sięweźmiesz do roboty to zdasz. Na korki się zapisz!

chodzę na korki ale same korki jeśli nie będę liczyć zadań nic nie dadzą. Kurde jeden głupi przedmiot a tak może spieprzyć życie. No właśnie dwie ostatnie próbne zdałam i to na 50% a ta była jakaś mega trudna dla mnie.

Gość oj przysiadz lepiej do tej
matmy ... ja jestem humanistka i stwierdzam , ze obecna matma podstawowa jest jak najbardziej do zdania. tez sie obawaialm , jak przerabialam matury z zeszlych last. tam to byla hardcore :P ta obecna to banal. Obnizono poziom w stosunku do matematyki, ktora wybieralo sie samemu :)

Gość Salomon Kibane Kenia
pocyckaj nauczycielowi lewe jajco i prawego suta to zdasz

Gość wlkrnlw
"zdałam i to na 50%" :D:D Mega! Tumoki do nauki!

Gość Marcin gimnazjalista
to juz lepiej szykuj sznur, bo i tak nie zdasz tej matury 🖐️

Gość Do maturzystki.x
Cwicz dzien w dzien chocby po 1 zadaniu Ja zawsze cienka z matmy raz sie zaparlam I robilam mnostwo zadan i baaardzo pomoglo Zdasz. !