Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura1222222222222333333344444

dobry sposob znalazłam?

Polecane posty

na darmowe obiady w restauracjach ? umawiam się przez neta ze ,,sponsorami".oni mi stawiają obiad w restauracji na spotkaniu . jest miło ,oczywiście oni płacą. ale ja im niczego nie obiecywałam przecież tylko ,że to będzie takie spotkanie zapoznawcze :P a potem jak chcą jechać do siebie czy hotelu mówię ,że nastepnym razem ,a potem się nie odzywam . już pare razy tak zrobiłam i dali się wkrecić ;) jeden chciał ze mna jechać na zakupy nawet ,ale uznalam ,że to będzie zbyt ryzykowne jak potem z nim nie pojade W sumie mnie to bawi takie robienie z nich frajerów .. I nie myslcie ,że mnie stać na jedzenie bo mnie stać ,ale miło czasem zjeść za darmo w restauracji co się chce.. wpadła ktoras na taki pomysl ? :D

up

Gość kn;n
jak kto lubi. Ja wolę zjeść sama za własne pieniądze niz za darmo w towarzystwie frajera:o

ja nie , aale mam kolezanke ktora spotyka sie z gosciami umawia sie przez czata , i chce goscia usidlic na siłe ale jest tak okropna jak noc

Gość pipkq
Jak się daja frajerzy, to rób tak dalej.................Ja robiłam podobnie, ale nie obiadki, a jakieś drinki najdroższe z karty, a potem mi się znudziło, ale fajnie było i mam fajowe wspomnienia.

Gość że też chce wam się
durne pizdy 🖐️

Gość df,bts
rób tak dalej dopóki nie trafisz na jakiegoś świra

Gość jak dla mnie to ten
w tych czasach to wszystko mozna wymyslic. nie musze miec sponsorów skoro jeden taki debil moze mi caly czas to samo robic i to ja nie musze wiecznie myslec o tym by jakiegos takiego frajera zlapac :) musisz ciezko pracowac chyba co?

Gość leleczzzka
to wg mnie też rodzaj prostytucji . oni ci płacą obiadkami może nie za seks ,ale za spotkanie z młodą dziewczyną

Gość jak dla mnie to ten
prostytucja to nie jest. prostytutka to kobieta która daje dupyyyyyy a to jest galerianka pokroju ze jest nie nażarta a ciuchów nie chce