Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betty665

Torbiele

Polecane posty

Gość Betty665

Witam jestem 2 tygodnie po operacyjnym usunieciu torbieli na jajnikach.Mój brzuch wyglada jakbym byla w 3 miesiacu ciazy czy to normalne po operacji tyle ze to nie bylo laparoskopowo tylko z otwarciem brzucha.Pozdrawiam i czekam na odpowiedz to wazne dla mnie.

Gość Betty665
to mnie teraz zmartwiłaś tym ze raczej to nienormalne

Gość Aichaoao
Witaj Betty665 miałam otwoierany brzuch rok temu i również usuwali mi torbiele na jednym i drugim jajniku z tym ze jeden został całkowicie usuniety i mój brzuch był wtedy bardzo wydety, ale to zupelnie normalne i po czasie wraca do normy - nie martw się, przechodziłam rok temu to samo :)

Gość Betty665
dzieki a juz sie balam ze jest cos nie tak

ja tez mialam 3 lata temu operacje usuniecia jajnika z torbiela.bylo otwarcie brzucha,ale szybko moj brzuch doszedl do normy.przed operacja byl rzecz jasna wzdety.

Gość Betty665
Aichaoao a ile czau dochodzilas do siebie po tej operacji i ile byla na chorobowym

długo szukam odpowiedzi na powyższe pytania...czy któraś z was kobitek, której usunięto torbiela poprzez rozcięcie brzucha może powiedzieć jak długo dochodziła do siebie? co z tym wydętym brzuchem?

Ja nie mialam wzdetego brzucha, byl normalny... Dochodzilam do siebie jakies dwa tygodnie tzn do czasu kiedy moglam sie wyprostowac i normalnie siedziec a zwolnienie dostalam na 30 dni