Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozpaczaam

jestem w ciazy a mam dopiero 18 lat!!!!!!!!

Polecane posty

on nie jest polakiem , co ja mam robic? jeszce nie powiedzialam mamie panikaa!! blagam was pomozcie mi!!!

Gość marzena12
dziewczyno a nie lepiej było pomyśleć o tym wcześniej??? Na prawde nie kiedy to w ogóle was nie rozumie. Jak to co masz robić, normalnie idz do mamy i powiedz jaka jest sytuacja

Gość z arabem
?

Gość 14314
Tak pewnie, idź na aborcję, zabij swoje dziecko, a potem żałuj tego do końca życia. No bardzo mądra rada!!!

nie wiem jak to zrobiles ale zgadles.. nie wiem jak ja mam jej o powiedziec jestem jej jedyna corka ..nigdy wiecej zadnych wakacji!!!!!!!!!!

Gość fgdgds
a co masz zrobić, urodzisz i ew. zostawisz w szpitalu. ew. napiszesz lepszą prowokację 🖐️

Gość marzena12
ty manienka4 oszalałaś???? jak to można odebrać życie takiej istocie która nikomu nie zawiniło. Jeżeli dziewczyna nie ma rozumu i robi nieplanowane dziecko to niech po tym co sie stało zacznie myśleć

Gość Arab z Pakistanu
haha, kolejna brzuchata kobyła. Wyruuchamy wszystkie Polki, każda będzie w sobie nosić arabskiego bękarta! Allah Akbar!

najgorsze jest to ze on chyba cs podejrzewa bo kiedy sama jeszce nie wiedzialam pisalam do niego ze zle sie ostatnio czuje.. jak to jest? on moze mi jakos zaszkodzic(odebrac mi dziecko)?

Przestancie z ta aborcją! Chcecie dziewczynie życie psychiczne zmarnowac? Moze teraz by sie czula dobrze po usunieciu ciazy, ale co za kilka lat? Nie podejmuj pochopnych decyzji. A chlopak mieszka w Polsce?

Nie doczytalam ze to bylo na wakacjach. Wiec to bylo w wakacje, wiec dajmy nawet w sierpniu i co? dopiero po 5m-cach sie skapnelas? Albo dopiero po 5m-cach zaczelas to przezywac? Prowokacja tez moim zdaniem.

on mieszka w egipcie.. co ja najlepszego zrobilam ... nigdy z matka nie rozmawialm o takich sprawach dla niej wydawalo sie to zawczesne!,

Gość z arabem
bachora ci nie odbierze. dziecko urodź. żyj. dziecko w twoim wieku to nie tragedia. jeśli to prowokacja, życze wpadki z arabem

jezeli on z egiptu musisz go poinformowac ze zostanie ojcem ale nie sadze zebyscie byli razem

Gość z arabem
zerwij kontakt z arabem natychmiast

Gość z arabem
to zerwij. nic dobrego ztego nie będzie

ide spac przemysle wszystko ale mysle ze zrobie tak jak mowicie powiem matce bo w koncu i tak musi wiedziec a do niego niestety sie nie odezwe(chociaz wiem ze jezeli zerwe z nim odrazu kontakt to sie do mysli o co chodzilo,poniewaz gdybym mu powiedziala o tym by zabiegal o mne i o dziecko jestem 100%pewna-taki jego charakter)dziecko urodzi sie jasniejsze od niego czy bedzie mialo taki odcien skory jak arabowie?

a po co ma zerwac z nim kontakt albo niech zycie sobie z nim ułozy albo niech alimenty płaci ,a ktory to tydzien ciązy