Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

***MAMY ROCZNIK 1987***

Polecane posty

Mój zaciesz sięgnął właśnie zenitu :D Agnieszka ja również Wrocław :) A właśnie miałam do wyboru czy założyć sobie temat Wrocław czy temat rocznikowy :)

Gość kasia 198777
Ja będę mamą ale w czerwcu. Jestem z Gdańska

Gość kasia 198777
Ciąża mija mi super mało tyje mam mały brzuszek i będę mieć chłopca ogólnie super. Ale już się nie mogę doczekać porodu.

Gość kasia 198777
17 tydzień

Mi to brzuszek szybko rósł :) A ogólnie przytyłam 20kg ale ja to chudzinka więc fajnie a po porodzie i tak wszystko szybko straciłam uszz

Gość kasia 198777
ja też do grubych nie należę ale chciałabym przytyć maksymalnie 15 kg.

To powodzenia :) A jesteś po ślubie z tatkiem? Oj inne mamy zamilkły, mam nadzieje że to tylko przez tą późną porę i wrócą do nas :)

Gość kasia 198777
Tak jestem po ślubie 4 miesiące.

Ja odezwę się jutro wieczorem, dzisiaj już kończe, bo już mojej małej przeszkadza szum laptopa koło ucha, a śpi dziś ze mną, bo mąż w pracy, a ja lubię mieć koło sibie kogoś.

Oj kurczę.. to ja jedyna zostałam? Wśród wszystkich moich koleżanek z dziećmi tylko ja zostałam jeszcze panną :) Ale tak nam dobrze więc niech będzie. A mieszkacie sami czy u rodziców? Imię już zaplanowane?

applepie moja też śpi czasem ze mną jak same jesteśmy... a jak jest mój P to czasami ja śpie z nią zamiast z nim jak usnąć nie mogę :) Córka działa na mnie uspokajająco, szybciej i przyjemniej mi się śpi :) Dobranoc :)

Gość kasia 198777
Do listopada jeszcze u moich rodziców, bo nasze mieszkanie się buduje. My już chcieliśmy się pobrać w końcu 7 lat razem.

No to my 6 lat razem... ale myślę że ja to nawet za kolejne 6 lat się nie zdecyduje. Oj już tyle rozmów o tym było a mi się po prostu nie chce być "żoną" ;)

No to my 6 lat razem... ale myślę że ja to nawet za kolejne 6 lat się nie zdecyduje. Oj już tyle rozmów o tym było a mi się po prostu nie chce być "żoną" ;)

Gość kasia 198777
A ja bardzo chciałam tak samo mój mąż teraz się cieszy jak nie wiem, że już ma żonę i niedługo będzie miał synka wszystkim się chwali.

To super :) Mój też by chciał... ale widziały gały co brały ;) Wiedział że ślub mi się nie marzy :) To fajnie że mieszkanko będziecie mieć. My też mieszkamy z rodzicami.. z jego rodzicami. Ale mamy duże mieszkanie i jest ok. Oczywiście w planach coś swojego ale na to potrzebne duże pieniądze a utrzymujemy się z jednej pensji. Teraz mój planuje zmienić pracę i jak dobrze pójdzie to w przeciągu około roku na działkę odłożymy więc byłoby super przecudownie :)

Gość kasia 198777
No ja już się nie mogę doczekać wyprowadzki.Z rodzicami mieszka się fajnie, mama pomoże ugotuje ale wolę mieszkać sama.My też żyjemy z 1 pensji ale mąż dobrze zarabia ja miałam lokatę z której zapłaciliśmy za mieszkanie więc obyło się bez kredytów.

Witam mamy :) Moja młoda się wczoraj przebudziła i usnęłam z nią już :) Ale fajnie sobie pospałyśmy :) A jest tu ktoś dzisiaj? Może jakieś nowe mamy z rocznika 87 :)

Hej :). Także jestem z rocznika 87 :), pare dni temu miałam urodziny (dokładnie 21 stycznia w dzień babci). Mam troje dzieci, Dominika ma ponad 5 lat, Krystian w lutym kończy 3 latka i Marika ma trochę ponad 4 miesiące :). Jestem z Malborka :).

Cześć dziewczyny, moja mała już dawno wykąpana i powinna spać w najlepsze, ale dopiero teraz mi usnęła. Wierciła się jak szalona w łóżeczku, w końcu jej mleka zrobiłam i usnęła. po kąpieli jej nie nakarmiłam, bo myślałam że nie jest głodna. Cały dzień nic nie jadła, a o 18 raczyła zjeść obiad i deser, więc na noc jej już nic nie dawałam, a ona jednak bez mleka nie uśnie. Teraz już śpi na szczęście. Znowu same jesteśmy na noc, więc ze mną będzie spała. Jak tam wam minął dzień, bo nam leniwie i popołudniu trochę pospacerowałyśmy, bo taka super pogoda - dużo śniegu i słońce.